Hvordan man beregner den kvadratiske fod for HVAC Tonnage

October 27

Hvordan man beregner den kvadratiske fod for HVAC Tonnage

Ord opvarmning, Ventilation og aircondition, eller HVAC henvise til teknologi, der anvendes til at styre indendørs temperatur. Typisk, moderne HVAC-systemer er designet med en central enhed, der styrer den opvarmning og afkøling load for en bygning eller en del af en bygning. Det er afgørende at beregne den rigtige VVS størrelse for en plads til at sikre ideelle opvarmning og afkøling og holde energiomkostningerne. En HVAC enhed, der er for lille til en bygning vil køre hele tiden og kan aldrig helt cool interiør. En HVAC enhed, der er for stort kan kort-cyklus og bruger overdreven energi.

Instruktioner

•Measure det samlede areal af den plads, du planlægger at regulere med en HVAC enhed. Du kan beregne firkant længde ved at multiplicere længden gange bredden af et værelse. Hvis du planlægger at regulere flere værelser, skal du måle dimensioner for hvert værelse og tilføje totalerne sammen. Bygning tegninger eller lejemål fastsætter ofte den samlede areal af rummet, men du kan ønske at måle for at dobbelttjekke tal.

•Indstil kubikfod pr. Meter, eller CFM, figur for dit miljø. Luftstrømmen er målt i CFM og en generel tommelfingerregel for de fleste af USA dikterer én CFM pr. en firkantet fod. Der er undtagelser fra denne regel, for eksempel områder med mange vinduer kan kræve to CFM per kvadratfod.

•Divide for CFM figur af 400 at konvertere det til tons. For eksempel, hvis det samlede areal du har til hensigt at regulere er 1.200, og du bestemt, du har brug for 1.200 CFM, kløft 1.200 af 400 og du vil finde, du har brug for en tre-ton aircondition-enhed i HVAC-systemet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com