Hvordan man beregner den maling Primer behov for et Job

July 22

Hvordan man beregner den maling Primer behov for et Job

Maling primer er specielt udviklet til at coat porøse materialer såsom nøgne træ og giver en base som en top coat maling anvendes. Som den overflademateriale forventes at blive porøs, vil maling primer anvendes overstige størrelsen af top coat maling kræves. Det er vigtigt at tage hensyn hertil ved beregningen af maling primer behov for et job.

Instruktioner

•Measure de firkantede optagelser af det område, hvor du agter at anvende maling primer ved hjælp af et målebånd. For eksempel, hvis du agter at male er 10 fødder af 12 fod, formere 10 af 12, ved hjælp af en lommeregner, eventuelt at få 120 kvadratfod. Hvis det område, du skal male er mere vanskeligt at beregne, såsom en trekant form, skal du gå til afsnittet "Tips" for den relevante metode.

•Visit en hardware eller hjem forbedring butik. Laver du tage de firkantede optagelser figur du beregnet. Kig på dåser af primer maling til at se hvilken dækning du kan forvente. Male producenter etiket maling primer dåser med den anslåede kvadratfod kan maling kan dække. Dette er dog ikke en eksakt videnskab; Det afhænger af hvordan porøse materiale du maler er og hvor tykt du male.

•Calculate hvor mange dåser af maling du skal købe baseret på kvadratfod hver kan skønnes for at dække. Husk, større dåser arbejde til at være billigere end at købe flere små dåser med maling primer. Dele de anslåede tal på kan med kvadratfod du arbejdede ud. For eksempel, hvis en gallon af maling primer er anslået for at dække 200 kvadratfod og det område, du skal male er 400 kvadratfod, så du har brug for to 1-gallon dåser, eller kan man 2-gallon. Tillad altid mere maling end det område, du har beregnet. Du ønsker ikke at løbe ud, og du kan også skal anvende mere maling i visse steder.

Tips & advarsler

  • Brug følgende formler til at beregne uregelmæssige former,: For et trekantet område, multipliceres højden med basen og dividerer med 2. For en cirkulær område, multipliceres diameter med 2 og derefter ganges med 0.7854. For en sfærisk område, multipliceres diameter med 2 og derefter ganges med 3,14. For en cylindrisk område, formere sig udenfor omkredsen af 3.14 af længden af cylinderen og notér resultatet. Måle diameteren af ene ende, derefter ganges det med 2, derefter ganges med 0.7854 og gøre et notat af antallet. Gøre det samme til den modsatte ende af cylinderen, derefter tilføje de tre tal sammen for at finde området.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com