Hvordan man beregner den ru åbning af en dør

April 12

Den ru åbning er hullet skåret i en væg, under opførelse, hvor din nye dør vil hænge. De fleste døre pre er hængt op, hvilket betyder, at døren er allerede knyttet til en ramme; du installerer rammen omkring den ru åbning. Du har brug for et hul, der er lidt større end døren og ramme. Den ekstra plads gør det muligt at skubbe døren på plads let og justere det inden i hullet for at sikre, at rammen er firkantet. Installere ramme square er afgørende for døren åbner og lukker uden stikning.

Instruktioner

•Læs oplysningerne fra dørproducent. Se specifikationer for ru døråbningen hvis oplysninger, der er fastsat. Dette giver dig en generel referencepunkt for den åbning målinger er egnet til døren og ramme du vil installere.

•Measure bredde af hele døren og ramme, der er fastgjort. Tage nøjagtige målinger for uslebne åbning ikke er for stor eller for lille. Tilføj 1 tommer til bredden af døren for at beregne bredden af uslebne åbning. Den ekstra bredde giver mulighed for døren til passer nemt ind i åbningen.

•Measure højde på hele døren og tilknyttede ramme. Tilføje 1 tommer til denne måling for ekstra plads ovenstående og under døren for en lettere pasform.

•Mark målinger for uslebne åbning på væggen. Hold døren og dets ramme op til væggen for at få en visuel at sikre dørkarmen passer i åbningen du målt.

Tips & advarsler

  • Et minimum af 1 ekstra tommer bredde og højde er nødvendigt at installere en dør. Du kan tilføje op til 2 inches samlede bredde og højde hvis du ønsker flere arbejdsrum, men undgå et mellemrum på mere end 2 inches, da det er sværere at udfylde omkring døren når det er installeret.
  • Mens rå åbning er dimensioneret til at holde døren og ramme, skal du skære et større hul i muren for at tage højde for lodret studs at holde rammen. Kongen studs og trimmer stykker køre lodret langs begge sider af dørkarmen. Hvis bruger standard 2-tommer-ved-4-tommer bestyrelser, tilføje de to bestyrelser omkring 3 inches på hver side af rammen, for i alt 6 inches ekstra til bredden.
  • Hvis døren du tilføjer er helt nyt på en eksisterende hjem, skal du også tegner sig for en header bestyrelsen ved beregning af højden af det hul, som du klippe. Dette gælder især på en bærende væg. Anmeld bygning kode til at fastsætte krav til overskrifter. Dette hjælper dig med at afgøre, hvor stor du nødt til at skære hele åbningen i væggen.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com