Hvordan man beregner den supplerende r-værdi på isolering behov i en kvist

May 30

Isolering forsinker flytning af varme. I løbet af vinteren bremser dette bevægelse af varme i hjemmet til koldere udendørs; mens sommeren bremser det bevægelse af varmen forekommende udendørs ind i hjemmet. Fordi varme stiger, isolering på loftet af hjemmet er særligt vigtigt og er ofte betragtes som en vigtig del af et hjem renovering.

Instruktioner

•Measure og identificere de eksisterende isolering. Brug disse oplysninger til at beregne den eksisterende isolering Rasmussen-faktor i loftet. F.eks. løs fyldt cellulose isolering har en R-faktor af omkring R-3.5 pr. tomme i dybde. Blæst glasfiber om R-2.5 pr. tomme. En kvist med 4 inches af blæst glasfiber isolering har en R-faktor på omkring 10 ved at multiplicere R-2.5 pr. tommer gange 4 tommer.

•Indstil den passende isolering faktor til dit hjem og klima. Dette varierer fra omkring R-30 til R-50 i de mest ekstreme klimaforhold. Isolering holder hjem køligere om sommeren og varmere om vinteren reducere energi forbrug år-omkring. De højeste R-faktor isolationsmaterialer er foreslået for klima med enten koldt eller varmt ekstreme enheder.

•Subtract den eksisterende Rasmussen-faktor fra den relevante isolering for dit område. Hvis du planlægger at isolere hjemmet til R-40 og du har i øjeblikket en isolering af R-10, skal du tilføje R-30 til dit loft.

•Calculate inches af ekstra isolering nødvendigt at nå målet. Hvis du har brug at tilføje R-30, for eksempel, og vælg blæst glasfiber isolering på R-2.5 pr. tomme nødt du til at tilføje 12 inches af isolering på loftet. Dette bestemmes ved at dividere R-30 af R-2.5 pr. tomme.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com