Hvordan man beregner den varme belastning for en Air condition

October 30

Hvordan man beregner den varme belastning for en Air condition

Klimaanlæg er ikke alle de samme. Hver er normeret til en vis magt niveau målt i BTUs eller britiske termiske enheder. Når du køber eller installerer en ny klimaanlægget, er det vigtigt at kende varmen belastning er det i stand til at bære. Den varme belastning er mængden af området en klimaanlægget kan afkøle effektivt. Processen med beregning af din klimaanlægget varmebehov indebærer fastsættelsen af plads skal køles, magt klimaanlægget og eventuelle eksterne faktorer, der kan påvirke dens afkøling kapaciteter.

Instruktioner

•Indstil størrelse af værelse eller værelser du planlægger at køle med klimaanlægget. Brug din målebånd til at optage længde og bredde af den airconditionerede plads. Multiplicer de to målinger for at finde området af rummet. For eksempel, hvis dit værelse er 10 fod ved 10 fødder, er område at være aircondition 100 kvadratfod.

•Divide underligt formet værelser i mindre, mere let målelige dele. Hvis du har et værelse med ene ende, der er trekantede, skal du bruge din målebånd til at registrere længde og bredde af den rektangulære del af rummet, og måle den trekantede del separat. Måle længden og bredden af trekanten, derefter Multiplicer de to tal og opdele produktet af 2. Tilføje område af det trekantede område til området af det firkantede område, og du har området i hele rummet.

•Calculate hvad størrelse air conditioner dit space vil kræve baseret på det areal du har målt. For værelser på 150 kvadratfod eller mindre, en 5.000 BTU air conditioner vil være egnet. Tilføje 1.000 til 2.000 BTU for hver ekstra 100 kvadratfod plads du regner med at køle. For eksempel, 500-square-foot rum kræver omkring 10.000 BTU, mens 1000 kvadratfod kræver cirka 20.000 BTU. (Brug en online Air-condition Regnemaskine hen til simplificere oparbejde).

•Factor i nogen andre variabler. Hvis du installerer en air condition i dit køkken, du skal bruge en ekstra 2.000 til 4.000 BTU af nødvendige køling magt til at gøre for varmen genereret af din ovn og andre apparater. Hvis der er mere end to personer regelmæssigt til stede i den airconditionerede værelse, skal være indregnet kropsvarmen. I lokaler, som har regelmæssig solen, eller især varme klimaer, kan en stigning fra mindst 10 procent i BTU rating være nødvendigt. Det samme gælder for rum med ringe eller ingen isolering som den kølige luft kontinuerligt siver ud. På den anden side, kan du reducere BTU rating med 10 procent til indvendige rum, at forblive nedtonede eller er placeret i køligere klimaer.

Tips & advarsler

  • Nogle større klimaanlæg kræver 220 volt af nuværende at operere. Kontroller, at dit hjem har en egnet linje før du køber en ny enhed.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com