Hvordan man beregner EFF for en Gas ovn

February 5

Hvordan man beregner EFF for en Gas ovn

Når du beregner effektivitet eller EFF, til et gasfyr, bestemmer du hvor mange britiske termiske enheder (Btu) er faktisk output ind i dit hjem. Input Btu er mængden af brændstof energi, der forbruges når ovnen kører. Det er vigtigt at vide dette nummer for at få det meste ud af din ovn. Hvis din ovn er at lægge ud færre kJ end du er klar, er dit hjem ikke effektivt opvarmes. Hvis din ovn er udsende flere kJ end nødvendigt, kan det medføre skader på din ovn i det lange løb på grund af den konstante lukkes og slukkes (også kendt som kort cykling).

Instruktioner

•Find Effektivitetsprocent af din ovn ved at placere det på ovnen selv. Hvis din ovn ikke har den procentdel, der er opført, tage ned model og serienummer og kontakte producenten direkte.

•Locate for input Btu på listen over ovnen specifikationer. Mange ovne vise input Btu i stedet for output tal at gøre effektiviteten synes højere end hvad det er.

•Multiply for input Btu af effektivitetsprocenten til at bestemme den faktiske effektivitet for output Btu. For eksempel, hvis du har en 100.000 Btu ovn, er dette din indgang Btu. Hvis effektivitetsprocenten er 80 procent, output Btu af din ovn, eller den faktiske effektivitet af din ovn er 80.000 Btu.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com