Hvordan man beregner en lineær foden til gulvtæpper

June 26

Hvordan man beregner en lineær foden til gulvtæpper

Selv om området for dit gulv er målt i kvadratfod, kan tæppe til at dække at gulvet sælges af lineære foden. Tæppe fabrikanter og detailhandlere ofte giver ikke nogen oplysninger om hvad en lineær fod virkelig er. I virkeligheden, er "lineær fod" bare en lidt anderledes måde at måle området omfattet af gulvtæppet. Hvis du kender bredden på gulvtæppet roll, kan du beregne antallet af lineære fødderne af tæpper, du får brug for dit gulv område.

Instruktioner

•Measure bredde på gulvtæppet roll i fødder, hvis du har adgang til det. Hvis ikke, opfordrer telefonen producent eller forhandler og bede dem til bredden af det tæppe, du vil bruge. Nedskrive bredden af tæppe roll.

•Measure længde og bredde af rummet vil du tæpperne. Omfatte enhver underligt formede dele eller fremspring, såsom en pejs.

•Draw en skala repræsentation af værelse på ternet papir. For større værelser, bruge en skala af én firkant millimeterpapir (1/4 tommer) til 1 fod. Til mindre rum, skal du bruge en skala af to firkanter (1/2 tommer) til 1 fod. Du kan bruge, uanset hvilken skala virker for dit værelse; bare være konsekvent.

•Divide den kortere side af værelse på din skala tegning i sektioner bredden på gulvtæppet roll. For eksempel, hvis tæppet er 16 fod bred og rummet er 32 fod af 64 fødder, vil du dele 32-fods side i to dele. Hvis du har en resten, vil det være en anden sektion. For eksempel, hvis tæppet er 16 fod bred og rummet er 18 fod af 24 fod, ville du opdele 18-fods side i en 16-fods afsnit, og en 2-fods afsnit. Markere splittelsen mellem sektioner med et lille blyant mærke. Sørg for at bruge den samme skala, du brugte til at tegne rummet.

•Draw linjer parallelt med den lange side af værelset, startende fra division mærker på din skala, tegning, og kløft værelse i lange "strimler." Hver strimmel bør have bredden på en sektion af den korte side. For eksempel, hvis tæppet er 16 fod bred og rummet er 32 fod af 64 fødder, vil du har to lange strimler, hver 16 fod bred og 64 fod lang. Hvis rummet har en oddly formet funktioner, kan nogle strimler være længere eller kortere end resten eller ulige formet i den ene ende.

•Measure længden af hver strimmel ved hjælp af din skala tegning. Nedskrive længden i fødder for hver strimmel. Hvis en stribe er skæv i den ene ende (for eksempel, hjørnet af pejsen er en Strip, så strimlen er L-formet i den ene ende), nedskrive den længste længde for at strip.

•Tilføj op længder af alle strimler. Tilføj 6 inches for hver strimmel at tage højde for ekstra tæppe nødvendige for at afslutte enderne. Den nummer du får er antallet af lineære fødderne af tæpper, du har brug for.

For eksempel, for 16-fod brede tæppe og en 32-fod af 64-fods værelse, ville du have 64 fødder plus 64 fødder er lig med 128 fødder samlede. Fordi du har to strimler, ville du tilføje 2 gange 6 inches, eller 12 inches eller 1 fod. Så er din endelige samlede 129 lineære fødderne af tæpper.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com