Hvordan man beregner et hus nummer

February 14

Du kan finde dig selv med behovet for at bestemme størrelsen af dit hjem, uanset om planlægning en tilføjelse eller for at planlægge en mere effektiv brug af din tilgængelige gulvplads. Hjem størrelser fremgår af samlede antal kvadratfod af alle etager kombineret. For at finde det samlede areal område af dit hjem, skal du have nøjagtige målinger og også har den lige matematiske formel at nå frem til resultatet.

Instruktioner

•Ansigt uden for dit hjem sammen med en assistent eller partner. Har din partner hold udgangen af målebåndet mod kanten af et hjørne på den ene ende af hjemmet og så stræk målebåndet, som det vil gå langs siden. Hvis målebåndet ikke længe nok til at udvide langs hele siden, markere antallet feet og inches hvor båndet slutter og derefter har din partner videre hendes ende af båndet til at mærke. Fortsætte indtil du når anden enden af huset.

•Tilføj sammen det samlede antal feet og inches du målt langs den ene side af huset og skrive, at antal ned på et stykke papir, benævner det "Længde."

•Measure den vinkelrette side af huset. Hvis din første måling gik langs den nordlige og sydlige retning, måle en side af huset, der kører mod øst og vest. Måle denne side på samme måde som du gjorde med trin 1 og 2, og skrive den samlede fødder og tommer på papir, benævner det "Bredden."

•Brug din Lommeregner og formere længde gange bredde af hjemmet. Skrive resultatet på dit papir. Dette er det samlede antal kvadratfod for en etage af dit hjem. Mærke dette resultat som "Total kvadratfod."

•Hvis du har et overordnede niveau og en kælder, du har to etager. I dette tilfælde fordoble antallet af "Total kvadratfod." Og hvis du har en kælder, mellemste etage og anden historie sal, tredoble antallet af "Total kvadratfod."

•Measure eventuelle fremspringende dele af hjemmet separat, på samme måde som du gjorde ovenfor, såsom indgangsparti og udvendige vinger. Tilføj de firkantede optagelser af disse sektioner "Samlede kvadratfod" resultat du har fået så at alle hjem vedhæng er regnet ind i din samlede.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com