Hvordan man beregner et tag vægttab støtte

January 17

Hvordan man beregner et tag vægttab støtte

Beregning af et tag vægt støtte er en udfordring for en lægmand. Det kræver kendskab til alle de komponenter, der er faste dele af taget, kendt som den døde belastning. Dette omfatter vægten af helvedesild, krydsfiner, isolering, spær og loft materialer direkte tilsluttet. Det omfatter også permanent tilføjelser som HVAC-systemer, parabolantenner og solpaneler. Live belastning og forbigående skal derefter beregnes. Den levende og og forbigående belastninger henvises til vægt eller stress placeret på taget, der er en overgangsordning. Dette omfatter mennesker gå på taget, og styrker af naturer, der lægger vægt på taget. Den standard guide for internationale bygningsreglementer til at beregne forskellige værdier er ASCE 7-05.

Instruktioner

•Calculate dødvægt af taget. Multiplicere mængden af hver komponent af stykvægt af materialer. Disse tal kan findes i ASCE 7-05. Glas, for eksempel, er omkring 55 lbs. per square yard, og hårdttræ er omkring 25 lbs. per square yard.

•Calculate live og forbigående belastninger, vil støde på taget. Disse værdier spænder bredt over hele landet. Det indeholder naturlige kræfter som sne belastninger, regn belastninger og vind masser. Det omfatter også uplift belastninger, som er mængden af afstand en struktur bevæger sig i vinden. Det indeholder også vægte af mennesker, der vil være at gå på taget, og midlertidige konstruktioner som plante og møbler. Høre lokale bygningsreglementer for at afgøre, hvilke værdier der kræves i dit område. Sne belastninger for eksempel interval mellem nul lbs. pr. kvadrat fod op til 300 lbs. per kvadratfod. Vind masser afhænger af vindhastigheden. For eksempel, er windloads 12,6 lbs. pr. kvadratfod for en 70 mph vind og 43.3 lbs. per kvadratfod 130 mph.

•Tilføj værdier til at bestemme den samlede tag vægt støtte og hvor meget vægt er det vurderet at støtte.

Tips & advarsler

  • En licenseret professionel bør konsulteres for at fastslå vægten indlæser på et tag. Enkelte tag betingelser såsom skader, forfald, konstruktionsfejl og ændringer kan ændre tagets evnen til at understøtte vægt.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com