Hvordan man beregner helvedesild til et Metal tag montering

March 16

Hvordan man beregner helvedesild til et Metal tag montering

Metal tagdækning var engang almindelige på både erhvervskunder og privatkunder bygninger, men du er mere tilbøjelige til at finde det topping bygninger i landdistrikterne og i visse dele af syd. Det er billigere end rullesten tagdækning, både i arbejds- og materialeomkostninger. Bestemmelse af metal helvedesild skulle dække et tag, før du begynder en tagdækning job vil spare dig tid og penge; Det kræver flere måltagning og udføre nogle simple matematiske beregninger. Målinger kan foretages enten på taget, under etageadskillelsen eller i loftet; processen er den samme for alle tre.

Instruktioner

•Measure længde og bredde af bygningen, og Multiplicer de to tal at finde dens område. Opdele dette område efter område af metal helvedesild du planlægger at bruge til at bestemme, hvor mange helvedesild du skulle dække et fladt tag. Hvis dit tag er fladt, du er nu færdig; for en højfrekvent tag skal du nu til at udføre yderligere beregninger.

•Mark et punkt på etageadskillelsen. Foranstaltning 12 inches fra mark mod midten af taget, og gøre en anden mark.

•Measure afstand fra 12-tommer-mærket op til etageadskillelsen. Denne afstand over 12 er din taghældning og bruges til at bestemme tagdækning multiplikator. Pladser under 4/12 bruge en multiplikator mellem 1,15 og 1,25; pladser fra 5/12-9/12 bruge en multiplikator mellem 1,25 og 1,4; pladser over 9/12 bruge en multiplikator mellem 1,4 og 1.7.

•Multiply antallet af ark af passende multiplikator til at bestemme antallet af helvedesild skulle dække en sat tag.

Tips & advarsler

  • Dividere det flade område med 100 vil give dig antallet pladser behov. Tagdækning entreprenører, bruger detailhandlere og builders firkanter når estimering og citere priser.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com