Hvordan man beregner jeg værdi

September 21

Beregning af "I" værdi indebærer at finde ud af den aktuelle værdi af en "serie jeg" besparelser obligation, der købes i fortiden. Opsparingsbeviser i "serie jeg" sælges for pålydende - værdi af bond på købstidspunktet er den pris, du betaler. De derefter modnes og stigning i værdi baseret på inflationsraten i USA. Du kan beregne "I" værdi af besparelser obligation online.

Instruktioner

•Åbn din webbrowser og belastning besparelser obligation værdi regnemaskine på den officielle USA regering Treasury direkte hjemmeside (Se "Resources").

•Vælg "jeg obligationer" fra "Serie" drop-down menu.

•Vælg den pålydende værdi af de jeg obligation fra rullemenuen "Pålydende værdi".

•Type serienummer fra den jeg obligation og udstedelsesdato i boksene på skærmen. Disse oplysninger er trykt på besparelser obligation, selv.

•Klik på "Beregn" til at beregne værdien af din jeg serie opsparing obligation.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com