Hvordan man beregner køling behov

December 2

"Køling behov" henviser til hvor stærk en air condition skal være, og hvor hårdt det må arbejde for at holde en konstant, kølige temperatur i et bestemt område. Processen med fastlæggelse af behovene varierer alt efter det pågældende område. Normalt, skal mange faktorer blive anerkendt, som gennemsnitstemperatur, wall materialet og størrelse af døre. For boligejere er dette ikke nødvendigt, da en familie hus der normalt er standard temperaturer og variabler. Med ordentlig hjem målinger kan du nemt og hurtigt afgøre en air condition afkøling behov.

Instruktioner

•Measure bredde, længde og højde af rummet. Oplede enheder klimaanlægget er målt i, og en tilsvarende lineal. (Hvis klimaanlægget er målt i meter, du skal bruge en metrisk lineal.)

•Multiply længde, bredde og højde i rummet for at opnå rummets volumen. Det resulterende tal vil fremgå enten kubikfod eller kubikmeter.

•Multiply dette nummer af 50 til at beregne den afkøling brug af rummet. Eksempelvis hvis mængden var 50 fødder cubed, ville slutter køling behov være 2500 for hver 50 fod kubik.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com