Hvordan man beregner konkrete diskenhed for en kælderetage

October 25

Hvordan man beregner konkrete diskenhed for en kælderetage

Beregning af den korrekte mængde af beton, skal du måske synes at være skræmmende, og det er sandsynligvis en kælderetage vil har brug for en masse beton. Du ønsker ikke mere end der kan være i det område du ønsker at beton, men hvis du bestiller for lidt, du har brug at få mere, før de konkrete sæt. Derfor er det afgørende, at du måler det område du vil cementere præcist og recheck dine tal før du bestiller cementen.

Instruktioner

•Measure længde og bredde af kælderen ordet ved hjælp af et målebånd. Nedskrive målingerne.

•Measure dybde af beton ønskede kælder i stueetagen. Nedskrive figuren.

•Multiply tre tal. Hvis længde er 10 fod, bredden er 15 fod og dybden er 1 fod, skal du gange 10 af 15 af 1 at få 150. Dette repræsenterer den kubikfod.

•Convert den figur, du har beregnet i cubic yards. Dette er måling beton er solgt i. Gøre dette ved at dividere tallet med 27; der er 27 kubikfod i en cubic yard. For eksempel, hvis tallet er 150, lig derefter 150 divideret med 27 5,5 cubic yards.

Tips & advarsler

  • Hvis kælderetage form er uregelmæssig, skal du tage højde for denne faktor, når du laver målinger og beregninger. For eksempel, hvis der er en del af muren, der rager ud, beregne mængden af beton, som om del af væggen var der først. Måle længden og bredden af den mur, der rager ud, og derefter beregne mængden og fradrage den forrige beregning.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com