Hvordan man beregner kredsløb strømstyrke

January 20

Strømstyrken er defineret som mængden elektrisk energi, der løber gennem et apparat på et givet tidspunkt. Beregning af strømstyrke for forskellige kredsløb og apparater er vigtige, da ikke alle apparater er kompatible med det samme niveau af strømstyrke, og beskadigelse eller fejlfunktion kunne opstå som følge af forkert kredsløb strømstyrke vurdering. Før beregning af strømstyrke, afgøre, om du har en én-fase eller tre-faset kredsløb, som formlen er forskellig for hver. Hvis du ikke ved hvordan at fortælle forskellen mellem én-fase, og tre-faset kredsløb, om hjælp afgøre forskellen en elektriker.

Instruktioner

•IDENTIFY volt amp indlæse kredsløb involveret og volt af kredsløbet. Begge af disse variabler skal være mærket og også placeret i manualen instruktioner af kredsløbet. Hvis du ikke kan finde enten, skal du kontakte en elektriker for at måle disse variabler for dig.

•Multiply volt amp belastning af volt af kredsløbet.

•Divide det resulterende tal med volt. Slutningen vil være kredsløb strømstyrke for en fase kredsløb. En tre-faset kredsløb, skal du følge den samme formel, undtagen formere volt af 1.732 før du bruger det som divisor.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com