Hvordan man beregner kubikmeter beton

February 12

Hvordan man beregner kubikmeter beton

Beregning af kubikmeter beton du skal hælde i det område, du har dannet er let. Ved at følge disse enkle trin, kan du finde ud af det der er nødvendigt for hurtigt og med ringe chance for over bestilling, eller værre, bestilling for lidt beton til din pour.

Instruktioner

Hvordan man beregner kubikmeter beton

•Measure længden og bredden af det område, hvor du vil hælde beton i fod og tommer. Hvis området ikke er formet som et simpelt kvadrat eller rektangel, opdele den i sektioner, der gør det muligt at måle hvert afsnit så tæt på et rektangel som muligt. For eksempel, hvis du forsøger at hælde en konkret pad, som er 30 fod lang men ændres dens bredde hver 10 fod, du måske ender med følgende sæt af målinger for at nedbryde det hele hældes i en serie af rektangler:10 fod lange af 20 fod bred10 fod lange af 15 fod bred10 fod lange af 10 fod bred

•Measure dybde på området vil du hælde i fod og tommer. Hvis du har flere sektioner fra trin 1, måle dybde for hver sektion. Bruger stikprøve målinger fra trin 1, kan dit sæt af numre se sådan ud:10 fod lange af 20 fod bred af 6 inches dyb10 fod lange af 15 fod bred af 6 inches dyb10 fod lange af 10 fod bred af 6 inches dyb

•Multiply længde gange bredde gange dybden af hver sektion. Hvis du har forskellige sektioner, tilføje resultaterne af hver ligning sammen at nå frem til et samlet antal. Dette nummer er kubikfod i din pour. Det samlede antal kubikfod i vores eksempel vil være 225 kubikfod.

•Divide det samlede antal kubikfod i din pour 27, antallet af kubikfod i en cubic yard. I vores prøve pour, vil 225 kubikfod divideret med 27 lige 8,33 (runde nummeret efter den tredje decimal sted for nemt at regne dine beton). Du har 8,33 cubic yards i din stikprøve pour.

•Endelig, konvertere den cubic yards i din pour til kubikmeter ved at multiplicere den cubic yards med 0.764554857992 (hvilket er, hvor mange kubikmeter er i en cubic yard). Det samlede antal kubikmeter i din stikprøve pour er 6,37 (runde igen fra den tredje decimal).

Tips & advarsler

  • Tilføj yderligere 10 procent af din samlede kubikmeter beton, som du ved, du bliver nødt til at din ordre. Dette vil dække eventuelle beton tabt gennem spild og sørg for du har nok.
  • Altid dobbelttjekke din oprindelige målinger. Vær forsigtig, når du arbejder med og omkring beton. Gøre ikke for at lade det komme i kontakt med huden eller øjnene, holde en førstehjælpskasse handy og bære den passende personlige værnemidler.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com