Hvordan man beregner kvadratfod for indvendige maleri

March 15

Hvordan man beregner kvadratfod for indvendige maleri

Beregning af firkant feet er det første skridt i udarbejdelsen af et maleri projekt. Det synes at være en forholdsvis ligetil opgave (Multiplicer bredde af højden), men der kan være mange andre overvejelser, som vil påvirke, hvordan du beregner areal. Det kan afhænge af den nuværende tilstand eller farven på væggene, hvor mange lag du vil udligne, færdig maling du bruger og flere andre faktorer.

Instruktioner

•Kontakt malingens producent eller forhandler for at finde ud af, hvad den gennemsnitlige dækning pr. gallon er. De fleste hus maling vil typisk dække ca 400 kvadratfod per gallon. Hvis det er en simpel recoat af en eksisterende maling farve, kan du forvente det til at gå videre. Spray rigge vil også få mere dækning end ruller. Hvis du har en blandet farve, Sørg for du bestille nok til at fuldføre opgaven, som variationer i farve kan være dyrt i tid og spildt maling.

•Measure floor længde af hver væg skal males. Omfatte døråbninger og vinduer, som om de var flad vægge. Multiplicer dette af mur højde at få overfladearealet af væggene. For kroge og gangarealer behandle dem som separate værelser; måle floor længde og ganger med mur højde. Glem ikke at inkludere toiletter.

•Indstil hvad farve du vil male værelser. Tilføje 50 procent at de firkantede optagelser i lokaler, der vil starte mørkere og males lysere. Det vil tage mindst tre frakker i de fleste tilfælde til at dække en mørk farve med med en lysere effektivt. Tilføj 25 procent til meget mørke eller lyse farver som rød. Disse stærkt mættede farver kræver yderligere lag til at give en selv finish.

•Draw en malers plot eller diagram. På et stykke almindeligt papir, skal du gøre et rektangel for hver væg i hvert værelse. Mark målingerne og de firkantede optagelser på hver væg rektangel. Angiv hvilke væg er det og hvad farve det er nu. Også omfatte hvilken farve det bliver malet. Tegne rum til loftet, tilføje de samme oplysninger.

•Don't glemmer at måle for loftet maling, hvis det er nødvendigt. Dækningen på loftet vil variere, især hvis det gonna være sprøjtet. Måle den firkantede optagelser af gulvet, da det vil typisk være den samme som i loftet. Måle rektangulære eller kvadratiske værelser side til side i hver retning og formere. For krinkelkroge, måle dem som om de var separate værelser.

•Ansigt gennem dit plot for hver farve. Tilføje op areal nødvendig, derefter tilføje procentsatserne for farveforskelle og dybe farver. Tilføj 15 procent for at sikre, du har nok male, så kontakt producentens gennemsnitlige dækning for form og finish (flad, blank, satin) af maling du vil bruge, og overfladen skal males. Opdele optagelser estimatet for hver farve af dækning pr. gallon at få antallet af gallons behov.

•Kontakt med salgsrepræsentanter på din lokale maling butik til at løse misforståelser på dækning pr. gallon. De har arbejdet med professionelle malere og bør vide hvad de kan forvente. Det er altid bedre at bestille lidt ekstra.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com