Hvordan man beregner kvadratfod For laminatgulve

January 24

Hvordan man beregner kvadratfod For laminatgulve

Laminat gulve tilbyder en holdbar, flotte gulve løsning, der modstår spild og pletter, og kan være billigere end løvtræ. Laminat gulve skal ikke fastgøres til undergulvet nedenfor, fordi dele af gulve passer sammen. Hvis du vil installere laminatgulve dig selv, kan at vide hvor meget for at bestille spare dig tid og penge.

Instruktioner

•Measure længde og bredde af det område, du ønsker at dække med laminatgulv. Hvis det er nødvendigt, bryde rummet i to eller flere mindre rektangler, hvis du har områder, som du ikke ønsker at dække med laminat.

•Multiply længde gange bredde til at beregne antallet af kvadratfod du skal dække. Hvis du har flere rektangler til at dække, multiplicere længden og bredden af hver, derefter tilføje resultaterne sammen. For eksempel, hvis du har en 10 af 8 fod rektangel og en 10-af-3-fods rektangel, ville du multiplicere 10 af 8 for at få 80 kvadratfod, 10 af 3 at få 30 kvadratfod og derefter tilføje 80 og 30 at få 110 kvadratfod.

•Multiply samlet du har beregnet af 1.1 (110 procent) at give 10 procent ekstra for affald og skære du vil gøre når du installere gulvbelægningen. I dette eksempel vil du multiplicere 110 af 1.1: du skal bruge omkring 121 kvadratfod.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com