Hvordan man beregner kvadratfod med varierende omkreds

March 1

Et værelse med en varierende omkreds har ikke en simpel form som et kvadrat eller rektangel. Sådan et rum kan være "L"-formet eller har buede vægge. Hvis du ønsker at finde kvadratfod af en særlig plads i dit hjem, der har en varierende omkreds, kan du gøre det ved at tage specifikke målinger ved hjælp af et målebånd.

Instruktioner

•Draw en disposition i rummet med en varierende omkreds på et stykke papir. Dette vil hjælpe dig med at beslutte, hvilke dele af rummet skal måles præcist bestemme det areal af rummet.

•Anvend en blyant til at adskille tegning af dit værelse i individuelle figurer. For eksempel, hvis dit værelse er formet som to vinkelrette rektangler, trække en linje, der adskiller en skitse af lokalet i to vinkelrette rektangler på dit stykke papir.

•Measure længde og bredde på dit værelse med et målebånd, ved hjælp af den tegning du lavet og ændres i trin 2 som en guide. For eksempel, hvis du har identificeret som ligner dit værelse to vinkelrette rektangler på din tegning, foranstaltning hver af disse rektangler med din målebånd. Nedskrive de længde og bredde målinger og væggene de svarer til på tegningen.

•Multiply længde og bredde af hver enkelt sektion i rummet du målt til at finde areal for den pågældende sektion. For eksempel, hvis en del af dit værelse målt 12 fod bred af 20 fod lang, 12 x 20 = 240 kvadratfod. Gentag denne proces for resten af de sektioner, du har identificeret og tilføje alle de firkantede optagelser beregninger sammen for at finde det samlede areal af rummet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com