Hvordan man beregner kvadratfod til udvendig maling

January 25

Hvordan man beregner kvadratfod til udvendig maling

Korrekt beregning af firkantede optagelser er et vigtigt skridt i mange hjem remodeling job, såsom udvendige maleri. Du skal vide, hvordan man beregner areal for at købe den rigtige mængde af udvendige maling. Heldigvis, det er ikke svært. Enhver med en grundlæggende viden om simpel matematik og instruktioner kan beregne kvadratfod til udvendige lakering. Desuden, når du har mestret begrebet beregning af firkantede optagelser, kan du bruge den samme grundlæggende færdighed for flere andre husstand projekter.

Instruktioner

•Walk omkring omkredsen af dit hus, tegne omridset. Din skitse behøver ikke at være til at skalere, men sørg for at medtage alle hjørnerne, således at hver ydervæg overflade er repræsenteret på skitsen. Din skitse behøver ikke at indeholde nogen funktioner, der ikke vil blive malet, men vær opmærksom på alle kviste på din skitse.

•Measure alle udvendige vægge vandret (side til side) med et målebånd eller måling af hjulet. Bemærk de vandrette målinger på din skitse med hver måling placeret ved væggen det repræsenterer.

•Measure alle udvendige vægge lodret (top til bund) fra bunden af væggen til bunden af tagfladen. Indeholde ikke nogen gavle (den trekant formede del af væggen under en sat tag) endnu. Bemærk de lodrette målinger af hver ydervæg overflade ved siden af de vandret målinger på din skitse.

•Indstil den firkantede optagelser af de store vægflader ved at gange bredden på hver væg med dets højde. Bemærk alle firkantede optagelser beregninger i en kolonne på den ene side af din skitse tilføjes senere.

•Indstil den firkantede optagelser af alle gavle. For at bestemme de firkantede optagelser af en gavl, måle højden (fra bunden af gavl til toppen af gavlen) og dens bredde (normalt bredde vil være den samme som siden af huset gavlen er på). Formere sig højden og bredden og dividere resultatet med 2. Bemærk de firkantede optagelser af alle gavle i din kolonne firkantet optagelser.

•Measure de firkantede optagelser af alle kviste på samme måde som du allerede har gjort for andre udvendige vægge og Bemærk resultaterne i din firkantede optagelser kolonne.

•Tilføj alle firkantede optagelser i kolonnen firkantede optagelser. Den resulterende samlede er det samlede areal til udvendige lakering.

Tips & advarsler

  • Trækkes ikke fra overflader som fx døre eller vinduer fra den firkantede optagelser af dit hjem, når det bestemmes, hvor meget maling til at købe. Det er bedre at overvurdere lidt end at undervurdere.
  • Hvis du har vandret sidespor, kan du beregne højden af dit hjem lettere ved at måle en stribe af sidespor eller clapboard, tælle strimler af sidespor og multiplicere bredden af sidespor strimmel af antallet af strimler. Overvej at bruge en online regnemaskine som den ene på servicemagic.com til at gemme nogle aritmetiske.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com