Hvordan man beregner lotteri udbetalinger

December 30

Vinde en million-dollar lotteri jackpot betyder gå væk med en million dollars. Statslige og føderale skatter vil langsomt æde væk på denne windfall over tid, eller straks hvis betalingen er taget i et engangsbeløb. Det nøjagtige beløb, som en vinder faktisk modtager fra en lotteri udbetaling kan beregnes ved hjælp af online regnemaskiner.

Instruktioner

•Brug lotteri betaling lommeregner på GGuldens.org. Indlæse lotteri betaling lommeregner i din browser og rulle til bunden af siden. Angiv det samlede beløb af penge fra lotteri udbetaling før skatter og antallet af år hvor prisen vil blive udbetalt. Angiv procentdelen af skatter at blive tilbageholdt i din tilstand og klik "Beregn." Boksene nedenfor dette afsnit af siden vil fylde med oplysninger om mængden en vinder vil modtage fra årlige betalinger i modsætning til et engangsbeløb kontantbetaling.

•Brug Powerball/Mega Millions lommeregner på DavidWeir.com. Denne regnemaskine er designet specielt til Powerball og Mega Millions lotteri spillene. Klik på afkrydsningsfeltet ud for det relevante spil fra toppen af skærmen. Angive det samlede beløb i præmiepenge i feltet og klik på "Beregn" for at få vist det beløb, en vinder vil modtage årligt eller i et engangsbeløb.

•Ansigt gennem siderne "Jackpot analyse" på USA Mega.com, som giver detaljerede opdelinger af monetære præmier for Megamillions og Powerball multistate lotterispil. Hver analyse side viser, hvor meget en vinder ville tage hjem i et engangsbeløb og de årlige præmie beløb for hver stat. Skatter er taget hensyn til disse totaler. Disse sider er genberegnes, hver gang en ny jackpot beløb er tilgængelige.

Tips & advarsler

  • Statslige afgifter du skal betale på lotterigevinster varierer afhængigt af den stat, hvor prisen er modtaget. Den føderale regering tager 25 procent af hver betaling, fra engangsbeløb udbetaling eller fra hver årlig udbetaling. Trækprocent stat er opført på den officielle hjemmeside for denne stat lotteri. Steder såsom lotteri universet også give staten momsbeløbene for specifikke spil herunder Mega Millions. Ved at vinde i lotteriet, bliver vinderen underrettet om procentdelen af skatter, han skal betale.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com