Hvordan man beregner luft kompressor magt

September 5

Hvordan man beregner luft kompressor magt

Luft kompressor magt er en vigtig figur at huske når du køber en air condition system til dit hjem. Det er vigtigt at kende både kubikfod per minut (CFM) og psi af output--jo, loftsventilator flytter en masse kubikfod per minut, men på en lav psi, så vil du ønsker mere strøm fra enheden køling hele dit hjem.

Den videnskabelige formel for en et-trins kompressor hestekræfter er HP =.015P(R ^ 0,29-1), hvor P er det atmosfæriske tryk og R er forholdet mellem trykluft presset til den eksisterende lufttryk. Men en mere nyttig og meget nemmere måde at beregne din kompressor magt indebærer den sande CFM, og du kan måle det selv.

Instruktioner

•Læs specifikationer til kompressoren til at finde lydstyrken i gallon. Dividere dette nummer af 7.48 at konvertere fra gallon til kubikfod.

•Drej sikkerhedsventil så at luft strømmer ud af systemet, at holde øje med manometer på tanken. Bemærk PSI når kompressoren slår, og derefter notere det igen når det slukkes. Brug et stopur til ur mængden tid kompressoren er på.

•Subtract PSI når kompressoren slået fra PSI til når det er slukket. Dividere dette tal med 14,7, som er PSI til atmosfærisk tryk. Svaret vil fortælle dig, hvor meget pres kompressoren genereret mens den kørte.

•Multiply omfanget af kompressor (fra trin 1) af det pres, der er genereret i en cyklus (fra trin 3). Dette svar vil fortælle dig den pumpe sats baseret på cyklus længde. Hvis cyklussen løb 18 sekunder, så dit svar ville fortælle dig, hvor mange kubik fødderne kompressoren pumper pr. 18 sekunder. Multiplicer dine svar af 60/18 at få kubikfod per minut (flytte til 60 sekunder i stedet for 18).


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com