Hvordan man beregner materialer til trægulve

November 27

Hvordan man beregner materialer til trægulve

Hårdttræ er en af de mest populære gulvmaterialer, som det findes i snesevis af forskellige stilarter, der kan tilbyde en naturlig æstetik for næsten enhver værelse eller indretning. Hårdttræ planker er normalt sælges i bundter i stedet løs bestand, og måles i kvadratfod. Det er på grund af måleenhed (kvadratfod), hårdttræ er normalt let nok for næsten alle at beregne væsentlige beløb, ved hjælp af kun grundlæggende matematik og værktøjer.

Instruktioner

•Measure længde og bredde på gulvet ved hjælp af målebånd; runde målinger til næste højere hele foden. Hvis et værelse har en uregelmæssig form, bryde gulvet i mindre sektioner, der kan måles let.

•Multiply længde og bredde af ordet for at finde det samlede areal i kvadratfod. Hvis du var nødt til at bryde gulvet i mindre sektioner, finde deres områder separat og tilføje efter.

•Opkald en lokale gulvbelægning forsyning center til at finde den samlede areal dækning (i kvadratfod) af hver hårdttræ gulvbelægning bundt; de fleste hårdttræ Gulvbelægning er tilgængelig i bundter i stedet løs lager. Også, rådføre sig med en gulvbelægning specialist for underlag og fastgørelse krav for hårdttræ gulvbelægning du vil bruge.

•Divide det samlede areal af job (i kvadratfod) beregnet i trin 2 af områdedækning pr. hårdttræ gulvbelægning bundt for at beregne det samlede antal gulvbelægning bundter, der vil være nødvendige; runde bundter til det næste hele tal, hvis resultatet er et decimaltal. Beregningen af nogen skruer (type og mængde vil variere afhængigt af hårdttræ) og underlag (om nødvendigt) på samme måde.

Tips & advarsler

  • Rådføre sig med en hårdttræ specialist om eventuelle supplerende materielle behov (underlag, dampspærre, osv.).

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com