Hvordan man beregner minimumstørrelsen af en elektrisk Baseboard varmelegeme

August 31

Hvordan man beregner minimumstørrelsen af en elektrisk Baseboard varmelegeme

Dimensionering din varmeapparater korrekt hjælper med at sikre dit hjem fastholder en behagelig temperatur uanset udsving i vejret. Fastsættelsen af størrelsen og mængden af baseboard varmeapparater kræves for dit space involverer beregning af størrelsen af pladsen, fastlæggelse af hvor godt isoleret rummet er og derefter tilslutte disse værdier ind i en formel. Hvis du finder dine værdier på grænsen mellem to størrelser af varmelegeme, vælge større varmeapparater til at undgå at overbelaste en mindre enhed.

Instruktioner

•Calculate de firkantede optagelser af pladsen du vil varme med baseboard varmeapparater. For at beregne areal, multiplicere længden af rummet med bredden af rummet. Hvis et rum er 10 fod ved 10 fødder, for eksempel, ville du formere 10 af 10 og ankommer til 100 kvadratfod.

•Indstil alder af dit hus og hvor godt det er isoleret. Ældre huse med dårlig isolering kræver ca 12,5 watt af baseboard varme per kvadratfod. En gennemsnitlig hus med R-12 isolering i vægge og R-19 i loftet kræver 10 watt per kvadratfod. En nyere, fuldt isoleret hus med mindst F-12 i væggene og R-30 i loftet kræver 7,5 watt per kvadratfod. Forudsat du har en 10 af 10 værelse med gennemsnitlig isolering, ville du behøver 1.000 watt af baseboard varme, hvis rummet har en gennemsnitlig loftshøjde.

•Indstil dit beregninger i værelser med højt til loftet. Hvis du varme et rum med lofter højere end 8 fod, tilføje 25 procent for hver 2 fod over 8 fod. Et værelse med 12-fods lofter, for eksempel, ville brug for en ekstra 50 procent af baseboard varme watt.

Tips & advarsler

  • Hvis du er i et meget koldt klima med temperaturer, der dyppe under 20 grader Fahrenheit, bruge den næste største varme interval. For eksempel, bør et nyere hus, der ville kræve 7,5 watt per kvadratfod i en gennemsnitlig klima have 10 watt per kvadratfod i et koldere klima.
  • Typiske baseboard varmeapparater slukkede 250 watt per fod. For eksempel, ville en 2-mund-lange baseboard varmelegeme udsender omkring 500 watt. En 4-mund baseboard vandvarmeren ville udleder 1.000 watt. Varme strøm kan variere afhængig af mærke og model af baseboard varme, så skal du tjekke dokumentationen for nøjagtige varme specifikationer.
  • Ældre vinduer kan give betydelige mængder af varme til at flygte fra et værelse. Hvis dit space har flere gamle vinduer, overveje at flytte op ét watt interval. For eksempel, bør et rum, der normalt ville kræve 7,5 watt per kvadratfod have 10 watt per kvadratfod hvis den har flere ældre vinduer.
  • Badeværelser generelt kræver mindst 100 watt varme uanset deres størrelse.
  • Langt størstedelen af baseboard varmeapparater kræver en dedikeret elektriske kredsløb, og størrelsen af dette kredsløb vil variere afhængig af dit varmeanlæg watt krav. Kontakt en certificeret elektriker, hvis du er usikker på om dine krav til effektforbrug.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com