Hvordan man beregner murværk blokke for at bygge et hus

May 22

En af de vigtigste aspekter af byggeprocessen er anslå de materialer, der er nødvendige for at fuldføre projektet. Grunden til dette skridt er så vigtigt er enkel: for mange materialer betyder, at projektet kan gå over budgettet, og for lidt materialer betyder, at projektet kan blive forsinket vente på leverancer. En af de letteste emner at anslå er betonblok. Om estimering for en foundation eller hele hjem, det er en temmelig enkel proces, men hvis det ikke er gjort ordentligt, det kan lukke en arbejdsstedet, indtil flere blokke leveres.

Instruktioner

•Indstil hvilken slags blokke vil blive brugt. Denne information kan findes på tegningen. Blokstørrelse hjælper til at bestemme tykkelsen af væggen. Blokke kommer i mange størrelser, men den mest almindelige er 8 inches høj, 8 inches tyk og 16 inches lang.

•Indstil det samlede areal for hver væg. Brug enkle math at få disse oplysninger: grundlæggende længde gange højden. I dette eksempel vil Parlamentet være en simpel firkant, 10 fod på hver side med 10-fods-høj vægge. Det samlede areal for hver væg er 10 fod gange 10 fod eller 100 kvadratfod.

•Tilføj op areal for hver væg. I dette eksempel skal er hver væg 100 kvadratfod, så det samlede areal er 400.

•Indstil areal dækket af én blok. Multiplicere længden af blok gange højden af blokken--16 inches med 8 inches er lig med 128 kvadrat inches. Nu kløften samlede kvadrat inches af blok af 144--128 kvadrat inches divideret med 144 er lig med 0,88 kvadratfod.

•Indstil antallet blokke for at fuldføre bygningen. Tage det samlede areal af alle vægge og dividere det med det antal fundne i trin 4. I dette eksempel er 400 kvadratfod divideret med 0,88, hvilket svarer til 454.54. Hvis svaret har en decimal, runde op til det næste hele tal. Dette tal er antallet af blokke, der er nødvendige for at bygge bygningen.

•Tilføj 10 procent til antallet fundet i trin 5. For at gøre dette, multipliceres rundet op antallet af blokke fra trin 5 af 1.1. I dette eksempel 455 gange 1.1 er lig med 500.5. Som med det forrige trin, runde decimaler op til det næste hele tal, så det samlede antal blokke er 501. Dette tal vil give nok for eventuelle brud eller ubrugelig blokke, der kommer i rækkefølgen.

Tips & advarsler

  • Glem ikke at bede om hjørnet blokke.
  • Dobbelt-tjekke dit arbejde.
  • Tage din overslag og tegninger til blok leverandør, hvis du har spørgsmål.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com