Hvordan man beregner nedbør totaler

April 23

At finde ud af hvor meget regn er faldet i løbet af en bestemt storm eller periode ikke er næsten så svært, som man kan tænke. Elementære og high school science studerende beregne nedbør totaler præcist hele tiden, og du kan også. Dermed kræver lidt mere end et par objekter du kan ofte finde liggende omkring dit hus.

Instruktioner

•Indstil en regnmåler eller en dåse som en kop kaffe kan uden for dit hjem. Lade enhver toppen af enheden, så indersiden er udsat. Sørg for, noget som et træ eller overhæng af dit hus dækker beholderen. Åbning af beholderen skal være åben for himlen.

•Optag dimensioner af din container. Find totalhøjde, samt længde og bredde (for firkantede beholdere) eller diameter (for cirkulære containere) ved hjælp af en standard målebånd. Skrive oplysningerne på et stykke papir.

•Wait for det til regn. Som det regner, vil din regn samling beholder fylde op med vand.

•Measure højde af vand i din container. Hvis du bruger en regnmåler, kan mærker på siden af måleren selv bruges til at finde denne måling. De fleste regn-målere, måle regn i tommer, centimeter og millimeter. Hvis du bruger en kaffe kan, bruge et målebånd til at finde afstanden mellem bunden af dåsen og top vandstanden inde. Denne dybde er i inches, lig med mængden af inches af regn, der faldt under stormen.

•Calculate hvor meget nedbør er i din container. For cirkulære containere, eksempelvis dividere diameteren af beholderen med 2 til at finde radius. Formere radiussen af sig selv, ganger dette antal med antallet af inches af regn i beholderen og formere sig, at ved 3,14 at finde det samlede antal cubic inches af regn i din container. For en firkantet container, multiplicere længden og bredden af antallet af inches af regn i container til at finde den kvadrat inches af regn inde i containeren.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com