Hvordan man beregner nødvendig Tonnage til klimaanlæg

March 2

Tonnage er én måde at måle kapaciteten af en air condition, med hver ton, der repræsenterer mængden varme, der er nødvendig for at smelte et ton af is. Mere almindelige er britiske termiske enheder, eller Btu, med hver Btu svarende til mængden energi skulle hæve et pund af vand en grad Fahrenheit. Til at beregne den tonnage skal du, du skal kende størrelsen af dit hjem i kvadratfod, om nogen værelser får ekstra sol eller minimal solen og hvordan din værelser vil blive brugt.

Instruktioner

•Approximate den samlede Btu behov for dit hjem ved hjælp af en dimensionering diagram, der anslår kapacitet baseret på de firkantede optagelser af dit hjem.

•Modify din tilnærmelse til nogen særlig solrige værelser ved at føje 10% til det rum kapacitet. Bruge rummet dimensionering diagram fra US Environmental Protection Agency til at bestemme, hvor meget rum kræver. Derefter gange dette tal med 0,1 til at bestemme hvor meget at tilføje.

•Subtract 1000 kJ for hver plads, der er nedtonede eller på anden måde bliver minimal søndag.

•Tilføj 4.000 kJ for ethvert køkken. Kravene er højere for køkkener på grund af den ekstra varme, der genereres i dem.

•Tilføj 600 Btu per person over den anden, der vil leve i hvert soveværelse. Dette refererer ikke til folk der vil bruge et værelse som en stue. For eksempel, hvis fem personer deler et værelse, ville du tilføje 1.800 Btu.

•Samlet trin 1 til 5. Dette er den samlede Btu kapacitet din klimaanlægget skal have. Dividere det med 12.000 at finde tonnage enheden behov; der er 12.000 kJ pr. ton. For eksempel, hvis samlet var 30.000 kJ, ville du brug for et klimaanlæg med en kapacitet på 2,5 tons.

Tips & advarsler

  • Købe en air condition enhed med Energy Star-mærket, fordi selv om det kan koste mere at købe det vil spare dig penge over livet af enheden og minimere de miljømæssige konsekvenser, fordi det er mere effektivt.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com