Hvordan man beregner olie i en Tank

May 13

Hvordan man beregner olie i en Tank

Du behøver faktisk ikke at har en mekanisk gauge eller læseren til at bestemme, hvor meget olie er i en tank. Så længe du har et målebånd og en lommeregner kan du finde mængden af olie ved hjælp af grundlæggende matematik. Dette indebærer, at finde ud af nogle oplysninger om tanken selv samt det aktuelle niveau for den olie, der er gemt i denne tank. Du derefter sætte disse oplysninger i en matematisk ligning og løse det.

Instruktioner

•Measure fra midten af din tank til den yderste kant på enten toppen eller bunden af enheden. Fordi en olietank er en cylinder, så længe din målebånd begynder på midten af den øverste eller nederste del af enheden, det betyder ikke noget hvor i udkanten af tanken du måle til. Skriv nummeret ned. Dette er radiussen af din olietank.

•Measure fra bunden af din olietank til det nuværende niveau af olie i tanken. Mål ikke fra bunden til toppen af tanken medmindre tanken fyldes helt. Skriv nummeret ned. Dette er "height" af olie i din tank.

•Square din olietank radius ved at multiplicere det selv. Multiplicer de kvadrerede radius af din olietank af højden af olien du målt i "Trin 2." Multiplicer resultatet af denne beregning af 3.14 at finde antallet af cubic inches af olie i din tank.

•Multiply din "trin 3" antallet af 0,004 at finde antallet af gallon olie i din tank. For eksempel, hvis du beregnet, at der var 1000 cubic inches af olie i din tank, 1000 x 0,004 = 4 gallon olie i tanken.


© 2018 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com