Hvordan man beregner område for Sod

August 29

Hvordan man beregner område for Sod

Æglæggende sod giver boligejere til at opnå en frodig, grøn gård i span af en eftermiddag. Mange mennesker vælger for at have sod installeret af en professionel landskabspleje selskab, men høje omkostninger af sod fører nogle mennesker til at forsøge, plantning af græs selv for at undgå installationsomkostninger. Uanset hvem der gør arbejdet, skal husejere beregne et groft skøn over den samlede firkantede optagelser af området at være sodded for at undgå at have for meget eller for lidt sod installation dag.

Instruktioner

•Sketch ud af en rå tegning af gården. Omfatte selve huset og objekter eller områder, der ikke modtager sod, såsom træer, veje eller haven senge.

•Measure de firkantede optagelser af hele værftet. Notere længde og bredde af værftet og derefter multiplicere dem sammen for at bestemme det samlede areal for området. Måle nogen ulige udløbere eller lagte områder af græsplæne separat og tilføje deres firkantede optagelser til værftet 's samlede.

•Tag firkantede optagelser målinger for alle objekter og ikke bliver lagt med sod, som huset, haven senge og gangbroer. Nedskrive den firkantede optagelser for hvert objekt.

•Tilføj sammen de firkantede optagelser af alle objekter og områder, der ikke modtager sod for at bestemme det samlede areal af de ikke-sod områder.

•Subtract de firkantede optagelser af de områder, der ikke er sodded fra det samlede areal af værftet. Resultatet er den rå samlede areal for del af gården bliver sodded.

•Divide de firkantede optagelser af området at blive sodded af ni. Sod er solgt i firkantede værfter, og dividere det samlede kvadratfod af ni lader dig vide, hvor mange firkantede yards af sod til orden.

Et simpelt eksempel skal en boligejer sodding 1.800 kvadratfod bestille 200 kvadrat yards af sod (1.800 divideret med 9 er lig med 200).

Tips & advarsler

  • Tilføje 10-20 procent til den samlede firkantede yardage til at bestemme hvor meget sod på bestilling. Denne procentdel giver mulighed for ru målinger og kassering af overskydende sod beskæres passer til uregelmæssige områder. Holde sig til 10 procent, hvis du føler dine målinger og beregninger er nøjagtige.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com