Hvordan man beregner ovn behov

March 24

Hvordan man beregner ovn behov

At vælge den rette størrelse ovn til dit hjem holder varmeudgifterne lav, fordi ovnen bruges effektivt. De mest nøjagtige måder at beregne ovn behov er at hyre en entreprenør til at undersøge hjemmet eller input detaljerede oplysninger om dit hjem til et system-dimensionering program. Et groft skøn vil være tilstrækkeligt i de fleste tilfælde medmindre dit hjem design er yderst usædvanligt på en måde, der ville påvirke hvor meget varme der kræves.

Instruktioner

Vurdere dit hjem

•Measure antallet af kvadratfod i dit hjem, der skal opvarmes af ovnen. Beregne kvadratfod i hvert rum, skab eller gangen ved måling af længde og bredde af en plads langs væggen og multiplicere disse dimensioner for at finde antallet kvadratfod i rummet.

•Undersøg dit hjem vinduer og døre til at vurdere hvor meget varme man forventer at miste gennem dem. Nyere eller dobbelt-paned Vinduer mister typisk mindre varme end ældre.

•Sammenligning antallet af vinduer i dit hjem til typisk hjem. Hvis du har flere windows end den gennemsnitlige hjem, skal du muligvis en større ovn til at kompensere for varmetabet.

•Consider hvor godt isoleret dit hjem er. Værelser, der blev tilføjet på senere uden ordentlig isolering vil have mere varmetab. Kældre er også potentielle problemer, isolering, hvis du planlægger at varme dem. Hjem med to eller flere historier hjælpe med at isolere sig, fordi den første historie ikke har et koldt tag over det.

•Indstil hvad zone i USA du bor i, med Zone 5 dækker de koldeste områder i nord og i Zone 1 er de varmeste områder i syd. Se kortet i henvisninger til at finde zonen til dit hjem.

Beregne ovn størrelse

•Decide om dit hjem har høj, medium eller lavt ovn behov baseret på deres vurderinger af vinduer og isolering.

•Multiply antallet af kvadratfod i dit hjem med antallet af britiske termiske enheder eller BTUs, der svarer til dit område af landet. Vælg et tal på den høj, medium eller lav ende af rækken afhængigt af din vurdering af din ovn behov. De anbefalede BTUs per kvadratfod er 30 til 35 for Zone 1, 35-40 for Zone 2, 40-45 for Zone 3, 45 til 50 for Zone 4 og 50 til 60 for Zone 5.

•Round op til den næste størrelse af ovn tilgængelige, og sørg for, at du kigger på outputtet BTUs af ovnen i stedet for input. Producenter kan ikke foretage ovne i den nøjagtige størrelse, du anslå din hjem behov, men det vil ikke skade for at have en ovn, der er op til 25 procent større end du anslå, du har brug for.

Tips & advarsler

  • Professionel ovn dimensionering vil altid være mere præcis end deres skøn ved hjælp af formlen. Overveje at hyre en professionel til at hjælpe, især hvis du ikke er sikker på hvor stort dit hjem er eller hvad dens isolering er ligesom.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com