Hvordan man beregner Panelboard belastninger

November 7

Hvordan man beregner Panelboard belastninger

Hvis du kender den elektriske belastning du placerer på en switch panelboard, kan du trække det fra ampere rating på panelets navneskilt til at lære hvor tæt du er på den sikre grænse. For at beregne et panel belastning, skal du bemærke belastningen af hver enkelt apparat forbundet til bestyrelsen. Hvordan du sammensætte at data bagefter afhænger af arten af bygningen og på typerne af apparater du bruger--nogle apparater bidrager ikke helhed af deres belastning til beregningen af panelet. Mange former findes for at hjælpe dig med at foretage de rette beregninger; dog vil du først nødt til at foretage omhyggelige målinger af miljøet og tage en detaljeret opgørelse over dine apparater.

Instruktioner

•Measure de firkantede optagelser af hele boligen eller kontor betjenes af panelboard, og sørg for at få sin udvendige mål så godt.

• Indsamle oplysninger om hvert apparat og belysningssystem du planlægger at oprette forbindelse (eller allerede har tilsluttet) til panelboard. Få volt/ampere belastning for alle vaskemaskiner, tørretumblere, klimaanlæg, varmeapparater og små apparater. De fleste apparater vil have denne oplysningerne skal udskrives på et panel; Hvis din ikke gør det, skal du kontakte producenten eller søge online efter navnet og modelnummeret at finde volt/ampere belastning.

•Udskrive ud en belastning-beregning form (Se ressourcer). Dette vil give formler for at indsamle masser af de forskellige apparater og miljø-området ind i en generel belastning tal for panelboard. Disse formler varierer afhængigt af boligen eller office du beregner for.

•Fyld ud form og udføre matematiske indikerer det for at beregne din panelboard belastning.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com