Hvordan man beregner rullesten tagdækning dækning

October 31

Tagdækning helvedesild er et nøgleelement i at beskytte dit hjem fra elementer--især vand. De frastøder regn eller smeltevand, der ruller ud af dem og ned til tagrender. Holde vand ud af dit hjem,--der typisk har en masse rot-liggende træ i det--er velsagtens enkelt største funktion helvedesild udføre. Selvfølgelig, er de også et ekstra lag af beskyttelse mod sol og vind. Du kan beregne hvor mange helvedesild skal du helt dække dit tag i en meget bestemt måde.

Instruktioner

•Measure længde og bredde af hvert afsnit af dit tag. For at gøre dette fra jorden, måle længden af dit hjem og tilføje til dette nummer et skøn over del af taget, der er længere end den faktiske længde af huset. Denne del kaldes overhæng. For at måle bredden af dit tag, skal du bruge en stige til at stå så højt af jorden som muligt og foranstaltning fra det højeste punkt på dit tag til det laveste punkt.

•Find det firkantede optagelser af de enkelte segmenter af dit tag ved at multiplicere de længde og bredde beregninger for hvert segment. Nedskrive den firkantede optagelser måling for hvert afsnit.

•Tilføj op de firkantede optagelser af alle segmenter. Divider dette tal med 100. Et "firkantet" af tag helvedesild er nok materiale til at dække 100 kvadratfod af plads. Den nummer du står tilbage med er antallet af "firkanter" du skal købe for at rullesten dit tag ordentligt.

Tips & advarsler

  • Sørg for at købe ekstra singler. Du kan bryde eller skade en rullesten, estimere forkert eller har brug for dele af helvedesild skal dække ulige-formet dele af taget.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com