Hvordan man beregner spids nedskæringer på et gelænder

November 19

Hvordan man beregner spids nedskæringer på et gelænder

Du kan bruge matematik til at bestemme gering vinkler af enhver gelænder system. Måle bare en vinkel, subtrahere det 90 grader og du har svaret. Men du har ikke tid eller materialer til trial-and-error opskæring på et dyrt Håndliste. Bruge en mekanisk model til at sikre nøjagtigheden.

Instruktioner

•Lay din Håndliste diagram med vinkler i en stor rum eller garage og tegne den på gulvet. Tegne en vinkel på et tidspunkt.

•Measure Håndliste bredde. Nu skåret to stykker krydsfiner, størrelse, sandsynligvis to til to og en halv inches lang med 48 inches lang. Opsætning af krydsfiner strimler, tilpasse dem med din skitseret gelænder system. Tillad ene ende af strimlen for at overlappe anden enden direkte ovenfor den vinkel, du ønsker at beregne.

•Eyeball grad af vinkel af stående over det, derefter tage en blyant og tegne en streg gennem hvor du tror, at vinklen skal være. Afhente strimler og overtage dem til gering sav.

•Løsn gering skiven så og svinger klingen direkte over dit præg på strimlen. Bringe vingen, indtil det er justeret med mærket. Låse skiven, tænde saven og skæres i slutningen af både krydsfiner strimler på denne vinkel.

•Sæt stripsene tilbage på gulvet, tilpasse dem med Håndliste tegning. Samle vinklerne, måle afstanden og dividere med halvdelen. Re-sæt gering sav halve i retning behov. Re skæres begge stykker. Hvis du stadig har et hul, Gentag indtil vinklen lukker og 48-tommer strimler er helt på linje med din tegning. Dette er din vinkel. Skrive det på slutningen af strips, top og bund. Trække ud din næste vinkel på gulvet og gentage trinnene.

Tips & advarsler

  • Spin krydsfiner strimler omkring og bruge anden ende til den anden vinkel.
  • Hvis du har mere end to forskellige vinkler, skåret mere strimler. Hvis balustre eller "stillinger" er allerede på plads, lå krydsfiner strimler på toppen af dem, efterligne den faktiske Håndliste og fortsætter som ovenfor.
  • Må ikke smide krydsfiner strimler. Nogle gering vinkler bliver i brøkdele med ingen referenceindstilling på geringsskabelon. Når du er klar til at klippe Håndliste, lå krydsfiner strip på gering så tabel, og svinge kniven til at matche den pre-cut vinkel fra før.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com