Hvordan man beregner stof så nedskæringer

April 13

Hvordan man beregner stof så nedskæringer

Sammensatte så nedskæringer er vinkel nedskæringer på bestyrelser til at passe omkring hjørner eller i visse andre områder. Der er to former for sammensatte nedskæringer, herunder facet vinkler og gering vinkler. Regne ud whichangle du har, er det første trin i beregningen af den sammensatte saw cut vil du skulle gøre. Den anden del er at fastlægge den nøjagtige vinkel af snittet.

Instruktioner

•Line op en vinkelmåler på det sted, hvor du vil installere bestyrelsen på væggen eller andre område af huset. Åbne vinkelmåler og sprede det, indtil hver arm er flugter med en side af væggen. Optage målingen af vinkel på væggen.

•Indstil geringssav på en flad og endda overflade. Træk knappen placeret på siden af saven og justere klinge til halvdelen af indspillede vinkel måling. To snit vil blive foretaget at tilføje op til den samlede vinkel måling af væggen.

•Stram knop til at indstille vinklen på plads. Skåret stykke på den ønskede placering og line op bord på væggen. Kontrollér korrekt vinkel skæres blev foretaget og stykket butts op til væggen korrekt.

•Træk knop og drej kniven af saven til samme grad måling i den modsatte retning. Klippe det blev netop lige i foregående stykke skåret og trække det ud af saven. Butt de to stykker op sammen og kontrollere, at de passer stramt ind i væggen. Gentag processen for alle andre sammensatte nedskæringer du nødt til at gøre.

Tips & advarsler

  • Altid så bære beskyttelsesbriller når du arbejder med en miter. Dette vil hjælpe med at forhindre flyvende stykker af træ og andre rester fra at komme i dine øjne.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com