Hvordan man beregner strømstyrke

August 31

Normalt kan du finde spændingen på en enhed, når du har brug at vide, hvordan man betjener det ordentligt. Men der er tidspunkter, når du skal beregne strømstyrke. Eksempelvis hvis et elektrisk apparat bruger mere strøm, spænding forbliver konstant men strømstyrken øger. Hvis ledninger ikke kan håndtere belastningen, vil du blæse en sikring eller forårsage en afbryder til flip. Værre, en magt overbelastning kan ødelægge apparatet og selv starte en brand.

Instruktioner

•Measure strømforbrug på en enhed eller apparatet ved hjælp af en watt meter. Proceduren er enkel. Tilslut watt meter til strømkilden og Tilslut enheden til måleren watt og se på skik strømindikator. Watt meter varierer i design. Læs producentens instruktioner for at forbindelserne ordentligt.

•Indstil netspændingen hvis du ikke har en registrering af den. Husholdningsapparater i USA bruger 115 til 125 volt for light-duty enheder. Tunge apparater som brændeovne bruger typisk 220-250 volt. Bærbare enheder og køretøjer, der bruger en række spændinger. Brug et voltmeter til kontrol af spændingen. Proceduren er stort set den samme som for en watt meter, medmindre du måler volt (trin 1).

•Calculate strømstyrke. Ligningen er A = W/v hvor et lig med ampere, W er lig med watts og V er lig med volt. For eksempel, hvis du har en plads vandvarmer tegning 1200 watt og en linje spænding på 120, du har A = 1500/120. A = 12,5 ampere (undertiden forkortet til ampere).

•Know hvordan man beregner strømstyrke for en 3-faset kredsløb. Dette er ikke påkrævet i de fleste hjem fordi 3-faset kredsløb bruges til kraftoverføring og store motorer. 3-faset kredsløb bruger tre skiftevis elektrisk strøm, og dette ændrer beregningen. Ligningen for en 3-faset kredsløb er A = m / (V * sqrt 3). Sqrt 3 står for kvadratroden af 3, som er ca 1.732.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com