Hvordan man beregner tæppe et værelse

September 10

Tæpperne tjener flere formål i et værelse. Det giver en blød og varm dækning for det nøgne gulvet; det undertrykker støj og reducerer udkast når lagt over træplade gulvbelægning, og er en del af de æstetiske design af rummet. Måling for nye tæppe er ligetil, men skal gøres med omhu, som i modsætning til murværk eller træværk, kan du nemt tilføje en patch til at kompensere for utilstrækkelige materialer. Tæppet leveres i faste bredder, de mest almindelige ene er 12-fods ruller.

Instruktioner

•Calculate areal skal være dækket i tæpper. Måle længden og bredden af rummet og tilføje 4 inches til begge dimensioner at give mulighed for trimning. Multiplicere længden af rummet med bredde for simple rektangulære værelser. Resultatet er område tæppe kræves. For eksempel, kræver et værelse med justerede dimensioner af 15 fod lang og 10 fod bred et tæppe område af 150 kvadrat fødder: 15 x 10 = 150.

•Break uregelmæssigt formet værelser i flere rektangler. For eksempel, et rektangulært rum med en skorsten bryst i midten af den ene væg kan opdeles i tre rektangler: en hver på hver side af brystet og én for resten af rummet. Behandle cirkulære og elliptiske vindue bugter som rektangler med længde og maksimum bredde af bay area. Beregne området for hvert rektangel og tilføje dem for at finde det samlede gulvareal.

•Divide det samlede etageareal af ni, antallet af kvadratfod i en firkant værftet, fordi tæppe sælges af lineære værftet. Resultatet er antallet firkantede yards tæppe kræves til rummet. For eksempel, et værelse med et etageareal på 150 kvadratfod kræver 17 firkantede yards tæppe: 150 / 9 = 16,67.

Tips & advarsler

  • Mange tæppe salgssteder vil rådgive dig om mængden af tæppe kræves til et bestemt sæt af Lokalernes dimensioner.
  • I store rum, kan det være nødvendigt at deltage i to eller flere strimler af tæppe. Tillade en 4-tommer overlapning for hver strimmel.
  • Dobbelt-tjekke alle målinger. For meget tæppe er ekstra udgift, men alt for lille tæppe kan blive endnu dyrere.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com