Hvordan man beregner Tank blanding

July 19

Tank blanding er processen med at kombinere en eller flere pesticider i den samme løsning for sprøjtning på din afgrøder. Det er vigtigt at vide, hvordan man beregner dine ingredienser, således at når du blander pesticider med vand, får du en spraybare løsning. For at bestemme sammensætningen af din løsning, skal du bestemme mængden af ønskede produkt og mængden af vand du får brug for dette produkt. Følg disse trin for at beregne dine ingredienser til tank blanding.

Instruktioner

•Indstil antallet hektar, som du har brug for at sprøjte. Hvis du har målinger i kvadratfod i stedet for acres, dele af 43,560 til at finde antal hektar du har. For eksempel er 1000 kvadratfod.02296 acres.

•Læs etiketter på produktet pesticid. Finde det tal, der er angivet for specifikation "pints pr. acre."

•Divide antallet af pints per hektar af 8. Dette vil give dig antallet gallon anbefales skal sprøjtes pr. acre, da der er 8 pints i en gallon. Optage at nummer på et ark papir som gallon per hektar.

•Multiply gallon per acre regne at du bare beregnes ved antallet hektar du nødt til at sprøjte. Resultatet er mængden af produktet skal du målt i gallon. Registrere dette nummer som mængden af produktet er nødvendig.

•Undersøg din sprøjte specifikation ark. Find den liste, der fortæller dig, hvor mange gallons det sprøjter over en acre område. Optage dette nummer som sprøjtes gallon per hektar.

•Multiply antallet af sprøjtede gallon per hektar af det samlede antal hektar du nødt til at sprøjte. Fra at føre, trækkes fra mængden af produktet, som du skal afgøre, hvor mange gallons af vand du bliver nødt til at blande med dit produkt.

Tips & advarsler

  • Når du blander mere end én slags pesticider, finde gallon per hektar for hvert enkelt pesticid individuelt. Tilføje disse enkelte numre sammen. Summen af disse tal er, hvad du vil trække fra sprøjten beregning til at bestemme mængden vand, du har brug for.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com