Hvordan man beregner termisk effektivitet

May 25

Hvordan man beregner termisk effektivitet

Typisk udtrykt som en procentdel, termisk effektivitet er en rating de fleste producenter af termisk energi enheder give deres produkter. Køleskab, klimaanlæg, varmepumper, kedler og ovne er nogle af de fælles apparater med termisk effektivitet ratings. Input til enheden er varme og/eller brændstof, og output er varme og/eller mekaniske arbejde. For eksempel, bruger en ovn luft (varme) og brændstof som input, og varme som output. Du beregner termisk effektivitet ved at dividere produktionen af en enhed med input af nævnte enhed.

Instruktioner

•Se til informationsskema for den specifikke enhed, derefter tilføje mængden varmeenergi bevæger sig fra indersiden til mængden strøm kommer. Dette beløb er det samlede varmeenergi, der bevæger sig på ydersiden.

•Divide den samlede varmeenergi ved input. Dette vil typisk vise en uendelig række, startende med en decimal.

•Bevæg decimalen punkt to cifre til venstre. Dette er den termiske Effektivitetsprocent. Ikke blive forskrækket, hvis tallet er over 100 procent; det mest sandsynlige vil være. Dette skyldes, at disse enheder flytte varmen i stedet for at skabe det, så mængden varme flyttet er et større antal end arbejdet sat.

Tips & advarsler

  • Til ovne og kedler, kan du springe trin 1 og gå videre med resten af formlen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com