Hvordan man beregner trappe byggeri

March 29

Hvordan man beregner trappe byggeri

Kodens krav til ny trappe byggeri kræver to vigtigste beregninger herunder højden på hvert trin, kaldet stigningen og trappeopgange længde, som skal rumme et minimum af plads til headroom 80 inches mellem trappen og den øvre konstruktion. Bygning inspektører vil ofte give dig latitude på nogle projekter, men kravene til trapper og trin er normalt nøje overholdes. Forstå beregningerne for trapper er vigtigt at modtage en "pass" om inspektion.

Instruktioner

Beregne anledning

•Measure afstanden mellem færdig gulvoverflader på toppen og bunden af trappe åbning. Dette er den samlede stigning.

•Divide den samlede stigning af 7,5 inches at få antallet af trin. Runde antallet op. 7,5 inches er den omtrentlige højde på hvert trin og er en behagelig højde for de fleste mennesker.

•Divide den samlede stigning af antallet af trin. Dette giver dig den nøjagtige anledning af hvert trin, kaldet riser højde. Du kan øge antallet af trin for en kortere riser højde eller sænke antallet for en større riser højde. Riser højder normalt skal falde ind i rækken af 4 til 8 inches, men check med lokale bygning afdeling for kodens krav.

Trappeopgange længde

•Measure øverste etage byggeri højden fra toppen af den færdige gulv overfladen til bunden af strøer. Trappen skal konstrueres, således at mindst 80 inches af headroom clearance er til stede mellem den øverste etage byggeri og trin. Tilføje øverste etage byggeri højden til den ønskede headroom clearance til at få den samlede headroom clearance

•Divide samlede headroom clearance af riser højde at få antallet af risers i trapperummet åbning. Multiplicer resultatet af slidbanen længde, som normalt er 10 inches for den beregnede trappeopgange længde.

•Tilføj trappe træde forkant længden og tykkelsen af den øverste riser til den beregnede trappeopgange længde for den samlede trappeopgange længde. Dette er længden af åbningen i den øverste etage til at rumme trappe med tilstrækkeligt spillerum.

Tips & advarsler

  • Tjekke med den lokale bygning afdeling for ordinancer. Koder aktiveringscentre kompetence. Nogle bygning afdelinger blot vedtage internationale bygningsreglementer, mens andre ændre dem.
  • Anlæg af trapper og trappeopgange vil næsten helt sikkert kræver en byggetilladelse. Tale med din bygning kode håndhævelse agenturet før påbegyndelse byggeri.
  • Når du bestemme længde, trappeopgange, tilføje fem eller flere inches for ekstra frihøjde. Når du konstruere overskrifter for strøer, har du en lille plads til at lege med, hvis du har brug for det. Kommer op kort på headroom kan forårsage en bygning inspektør mislykkes inspektionen. Du bliver nødt til at rive ud trappen og starte forfra.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com