Hvordan man bevarer antikke møbler

December 23

Antikke møbler kræver en betydelig mængde pleje at holde den i god stand til at bevare sin værdi. Forkert rengøring eller lagring af antikke møbler kan beskadige den. I de fleste tilfælde, kan genskabe antikke møbler fjerne de kvaliteter, der gør stykket værdifulde som en antik og bør ikke bruges som en måde at bevare møbler.

Instruktioner

•Sæt din antikke møbler i en dim, klima-kontrollerede område, hvor det ikke er udsat for sollys eller varme. Sørg for der er ingen varme eller Air-condition kilder såsom Rumopvarmere eller udluftninger i nærheden af din antikke møbler. Holde din antikke møbler fra windows.

•Maintain har brug for relative luftfugtigheden i lokaler, hvor antikke stykker af møbler er vises eller gemmes ved hjælp af enten en affugter eller en luftfugter, afhængigt af din særlige klima.

•Applicer et tyndt lag af god kvalitet indsætte voks til møblerne en gang om året. Støv stykker jævnligt med en let fugtig, ikke tør klud. Undgå overdreven rengøring og polering. Regelmæssig vedligeholdelse bør være tilstrækkelig til at holde træsorter, læder og tekstiler ren. Unødvendig rengøring kan svække finish, skader materialer eller stoffer og forårsage designs at falme.

•Undersøg træmøbler regelmæssigt for tegn på nogen små huller eller lys film af savsmuld, der kunne indikere en insekt infestation. Kontrollere enhver møbelstof for tegn på slid eller små rips.

•Hold dyr og børn væk fra antikke møbler. Undgå unødvendig brug og rørende delikate stykker, som olier i din hud kan skade nogle woods og tekstiler.

•Carry og transport antikke møbler med omhu. Stole bør foretages af rails og tabeller af benene. Ikke træk din antikke møbler, uanset dens vægt. Demontere nogen skrøbelige dele af et stykke, der kunne bryde før transport af din antikke møbler. Wrap møblerne i klud tæpper eller boble wrap før transport af det lange afstande.

Tips & advarsler

  • Hvis du vil placere din antikke møbler i en lagerfacilitet, sikre, at det er klima-kontrollerede og vejrbestandig.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com