Hvordan man bevarer bambus produkter i en lagerfacilitet

June 12

Bambus er den hurtigst voksende plante på jorden og har en bred vifte af anvendelser, fra mad, medicin og hjem dekoration til strukturstøtte til broer og bygninger. For bambus til at opretholde sin robuste tekstur, skal det bevares ordentligt. Typen konservering procedure, som du skal bruge på din bambus afhænger af mængden og din brug for det, men behandler det med kemikalier er mere effektivt end andre traditionelle teknikker. Hvis du ønsker at gemme denne plante for en betydelig mængde tid, er der et par skridt du skal følge for at din bambus ikke vil blive beskadiget af svampe eller insekter og vil forblive intakt til fremtidig brug.

Instruktioner

Bevare bambus til opbevaring

•Tag på en tung jakke, arbejdshandsker og en svejsning maske. Kontroller, at ingen af din hud udsættes, for at undgå skade. Placer en olietønde, så det sidder oprejst. Stik i en metal opskæring så. Anbring saven på olietønde, hvor en side af tromlen møder toppen. Tryk på udløseren på saven, og skub det helt, så at det trænger ind i toppen af en olietønde. Følg den cirkulære form af tromlen med saven, indtil toppen af tromlen er helt skåret ud. Hvis længden af din bambus overstiger længden af olietønde, du nødt til at gentage denne proces med en anden tromme, men i stedet for kun at skære ud i toppen, vil du skære begge ender af tromlen. Derefter, svejse de to åbne ender af både trommer sammen, at skabe et rør, der vil helt nedsænkes din bambus.

•Indstil forholdet mellem borsyre, borax og vand du nødt til at blande for at oprette din bevarelse løsning. Dette bestemmes af mængden af bambus har du, og dens størrelse. For at afgøre, hvor meget vand du får brug for, bruge en boremaskine med en lang skrue (mindst fire inches), og begynde at bore ind i toppen af en culm (en bambus plante), fortsætte boring indtil du er helt udhulet culm, mellem øverst og den første node (hak i culm). Hæld vand i dette udhulet plads, og måle hvor mange liter det tager for at fylde det op. Multiplicer beløbet af culms du har, og antallet af noder. (reference 3) For eksempel, hvis du har brug for 45 liter vand, skal du 3 kg borax og borsyre 2 kg.

•Pour borax, borsyre og vand ind i din nyligt savede olie drum(s). Derefter foretage et par huller i din bambus med din boremaskine, på hver node for bedre penetration af væsken.

•Sæt din bambus i drum(s) så culms står oprejst og er helt nedsænket i den flydende blanding.

• Lad bambus lægges i blød i 48 timer og derefter gemme det lodret eller vandret i et skyggefuldt sted, der ikke er udsat for regn.

Tips & advarsler

  • Tage alle sikkerhedsforanstaltninger når ved hjælp af magt værktøjer såsom metal sav og svejseudstyr. Ligeledes tage alle sikkerhedsforanstaltninger når ved hjælp af borsyre og borax, som de er giftige materialer.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com