Hvordan man bevarer bjælkehytter

January 15

Hvordan man bevarer bjælkehytter

Den klassiske bjælkehytte har længe været et ikon for den amerikanske vildmark. En bjælkehytte fremmaner romantiske billeder af rolige ensomhed på en bjergside eller flodens kant. Bjælkehytter kan findes over hele Amerika. Mange af disse hytter er faldet i forfald og har lidt af omsorgssvigt. Uanset om du ønsker at genskabe en gammel kabine eller bevare skønheden i en nybygget struktur, er det relativt let at bevare karakteren af logs eller gendanne en ældre kabine til sin oprindelige skønhed.

Instruktioner

•Undersøg tilstand af logger på kabinen. Hvis det er en ældre kabine, tjek for dry rot, skimmel, mug, skader insekt angreb og UV. Bruge en hammer til at trykke langs hver logfil. Dry rot vil dokumentation med en "hule" lyd når loggen er tappet. Feje støv og snavs ud af logfilerne, som du ser for insekt huller. Check under tag eves og omkring grundlaget for fugt skader eller skimmelsvampe eller mug vækst. Anvendes farvet selvklæbende tape til at markere et "X" på lokationer, der kræver speciel opmærksomhed eller log udskiftning.

•Anvend en hammer og mejsel til at omhyggeligt chip væk rådnet log materiale indtil du støder massivt træ. Fylde de beskadigede områder med træ epoxy, efter fabrikantens ansøgning retninger.

•Tag pletter, mug og meldug ved højtryksspuling logfilerne. Hvis logfilerne alvorligt farves eller solskadet, de kan sendes tilbage til deres oprindelige skønhed ved at anvende sand, jorden majs kolber eller valnød skaller under pres for at "blast" væk overflade vragrester. Log-sprængning udstyr kan lejes, eller du kan trække tjenestegrene af en erfaren log-restaurering specialist. Give kævler tørre fuldstændigt, inden anvendelse af materialer, konserveringsmiddel eller pletten.

•Applicer en råolie-baseret log olie at bevare skønheden i logfilerne. Olien kan sprøjtes eller påføres med en bred pensel. Dække udsatte træ med to frakker af konserveringsmiddel. Hvis det ønskes, kan en farvet plet føjes til log olie til tint træ. Anvende konserveringsmiddel, når temperaturen er over 40 grader F og logfilerne er grundigt tørre. Varme solrige dage vil hjælpe olie trænge ind i skoven.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com