Hvordan man bevarer blomster i en Vase

May 9

Hvordan man bevarer blomster i en Vase

Blomster i en vase gøre en stor tabel centerpiece eller hjem dekoration. Desværre, afskårne blomster ikke evigt og nogle gange starter hængende ret hurtigt. Med en lille smule indsats, et par forsyninger og nogle enkle pleje teknikker, liv af afskårne blomster i en vase kan forlænges ganske lidt i forhold til hvis de er bare smidt ind i en vase med vand og overladt til sig selv.

Instruktioner

Hvordan man bevarer blomster i en Vase

•Hvis muligt, sætte blomster i lunkent vand umiddelbart efter at skære dem ud af anlægget. North Dakota State University anbefaler høst blomster under en cool formiddag og straks markedsføring stilke i lunkent vand. Læg dem i vand selv under den korte interimsaftalen mellem skære dem udenfor og transporterer dem indendørs til en vase. En god metode er at bære rundt på en spand med lunkent vand til at holde blomster ind, som de er skåret i hele haven.

•Tag overskydende blade og blade fra blomsten stammer inden du lægger dem i en vase. Når blomster er skåret, behøver de ikke længere deres blade for fotosyntese. Bladene kan faktisk tage vand fra blomsterne eller blive mildewy i vase vand.

•Trim enderne af stilke af store-købte blomster eller afskårne blomster der har siddet i et stykke tid. Ifølge University of Minnesota, enderne af blomst stængler tørre ud hurtigt og muligvis ikke effektivt absorberer vand, hvis de sidder før sættes i en vase med vand. Afskære enderne af stænglerne muliggør blomster til at absorbere vand bedre.

•Brug konserveringsmiddel kommercielle blomst i vase vand for at hjælpe forlænge levetiden af afskårne blomster. University of Minnesota advarer om, at mange almindeligt anbefalede vand til husholdningsbrug Tilføjelser til blomst konservering, såsom aspirin og vin, ikke faktisk hjælper blomster lever længere. I stedet brug konserveringsmiddel kommercielle blomster fra en blomsterforretning.

•Sæt blomster i en vase, således at enderne af stænglerne er helt nedsænket i lunkent vand med blomst konserveringsmiddel.

•Hold blomster ud af meget varme steder, direkte sollys og kladder. Varme steder og kladder laver blomster visne og dø hurtigere. Læg dem i køleskabet, når ingen bruger dem som en centerpiece eller dekoration, såsom når alle er ude af huset.

•Kontrollér vasen vand niveau ofte og tilsæt mere vand, når det bliver lav.

Tips & advarsler

  • Lagring af blomster nær frugt kan gøre blomsterne alder hurtigere. Nogle frugter, herunder æbler, frigiver gasser, fremskynde aldring i blomster.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com