Hvordan man bevarer friske roser

November 11

Hvordan man bevarer friske roser

Silica gel, et tørremiddel, er den mest almindelige metode til at bevare friske roser og er ofte anset for at være den bedste måde, efter Clemson University. Silica gel absorberer fugt hurtigt, bevare farven på blomsterne bedre end andre metoder. Lære at bevare friske roser, og du kan nyde skønheden af den fantastiske blomstrer længe efter vækstsæsonen er slut. Bruge bevarede roser i buketter, ved bryllupper eller for en bred vifte af håndværk projekter, herunder kranse og potpourris.

Instruktioner

•Harvest roser for at bevare om morgenen efter duggen er fordampet. Undgå mangelfuld eller visne blomstrer: Vælg kun perfekt blomstrer på deres storhedstid.

•Sæt omkring en tomme af silicagel i bunden af en plastikbeholder. Strip blade fra rose og lægge rose på toppen af silica gel med bloom opad.

•Anvend en ske til at dække bloom omhyggeligt med silica gel. Sted silicagel under bloom og mellem kronblade at bevare formen på bloom. Jiggle container for at nøjes med silica gel, derefter tilføje flere silicagel, hvis det er nødvendigt. Sørg for bloom er helt dækket, plus en ekstra tomme gel. Tør mere end én blomstrer i samme beholder, hvis ønskes, men sørg for roserne ikke er rører.

•Sæt låget sikkert på den plastikbeholder og tillade roserne tørre i tre til fem dage, derefter løfte roser omhyggeligt fra silica gel med en ske til at kontrollere for tørhed. Erstatte silca gel, hvis roserne er ikke helt tørt. Tillad ikke roser bliver for tør, som kronbladene kan blive skørt og vil bryde.

•Fjern de tørre roser fra silica gel. Børst nogen silica gel resterende på kronblade med en blød pensel.

Tips & advarsler

  • Roser kan også lufttørret, selv om blomstrer vil skrumpe lidt. Blot fjerne bladene og hænge roser i en varm, velventileret rum for fem til 10 dage, eller indtil blomstrer er tørre.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com