Hvordan man bevarer keramiske have gryder

June 16

Hvordan man bevarer keramiske have gryder

Keramiske haven Potter er mere end bare en container til planter. Mange af dem har indviklede farve og design, der forvandle dem til en type af haven illustrationer. Hertil kommer, jo større den keramiske pot, den dyrere det er, så gartnere er altid på udkig efter måder til at sikre gryder vare så længe som muligt. Selvom haven Potter vil se deres andel af regn og temperaturen ekstremer, der findes måder at bevare dem, så de sidste mange år.

Instruktioner

•Bevæg den keramiske pot til en placering, der er ikke under et træ eller en grus-sti. Faldende træet lemmer, kan selv små, revne eller chip den keramiske pot. Ligeledes kan grus smides i luften af Græsslåmaskiner eller køretøjer og forårsage chips i puljen.

•Undersøg ydersiden af den keramiske pot til at sikre, at det har en ruder på det. Glaserede krukker har en behændig føler for dem, i modsætning til den ru fornemmelse af uglaseret keramik. Hvis puljen ikke er glaseret, anvende to til tre lag af klar lak på ydersiden af puljen med en pensel. Dette vil hjælpe segl ud fugt, der kan i sidste ende kan fryse og knæk puljen.

•Sno på ydersiden af den keramiske pot med fire til fem lag af klar plast engang natten temperaturer falde under frysepunktet. Denne plast fungerer som en isolator til puljen mod koldere temperaturer.

•Bevæg keramiske Potter inde under ekstremt kolde vejr at forhindre revner. Selv om de fleste Potter kan modstå lidt kolde temperaturer, hvis temperaturen dips under frysepunktet i længere perioder af tid, kan gryder knække. Gryder kan lagres unstacked i en garage eller kælder, eller kan flyttes inde i hjemmet, hvis de indeholder planter.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com