Hvordan man binder en Rose knude i en ren og skær

November 4

Ren og skær vindue belægninger giver en smule tekstur, et stænk af farve og et strejf af stil til enhver vindue. På grund af letvægts fornemmelsen af sheers, kan de egner sig ideelt til mange forskellige paradenummer teknikker. Brug en ren og skær panel som en valance, strækker det øverst i et vindue eller en gruppe af windows. På hver øverste hjørne, skal du binde en rose knude i lutter en enkel, men slående effekt.

Instruktioner

•Sæt valance kroge i væggen over vinduet på de venstre og højre hjørner. Brug den hardware, der ledsagede kroge. Fordi tynde er næsten vægtløse, bør du ikke behøver alt for robust skruer til at holde op kroge.

•Find på langs midten af panelet valance. Tillægge vinduet midtpunkt i midten af panelet. Brug en tøjklemme for at holde midten af panelet omhæng til en anden gardin panel hængende på vinduet, hvis det er muligt. Hvis du ikke har nogen andre vindue behandling på vinduet, tillægger vinduet midlertidigt med afdækningstape valance panel midtpunkt.

•Træk højre ende af panelet valance over til valance krogen i højre hjørne. Træk den venstre ende af panelet over til krog i venstre hjørne. Loop hver ende af panelet midlertidigt over kroge.

•Unclip eller tape valance panel fra vinduet midtpunkt. Gøre dette efter at placere panelet slutter over kroge. Tjek valance, som hænger over vinduet og justere det, så det har mængden af swag du ønsker hele vinduet.

•Grasp en håndfuld valance panel på højre hook og sted en elastik omkring stoffet. Loop elastik omkring stoffet, indtil det føles stram. Trække små mængder af stoffet ud af elastikken til at skjule den. Som du trækker stoffet ud, varierer mængden af stof du trækker for at gøre det ligner en rose blossom.

Hæng steg fra krogen elastik efter du arrangere det til din smag.

•Gentag den samme proces med valance panel på den venstre hook.

•Vælg tilbage og vurdere vindue behandlingen for symmetri og stil. Foretage justeringer nødvendigt at gøre de ren og skær steg knob ser ud, som du ønsker.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com