Hvordan man binder til et tag med en tag, dæk

June 6

Et dæk er en ønskværdig funktion i et hjem, men vejret kan undertiden begrænser dets anvendelighed. Tilføje et tag over et dæk nuancer det fra solen, beskytter det mod fugt og let regn og gør det mere brugbart. Tilføje et tag på et dæk indebærer tilslutning til tag på hovedhuset. Det kan også indebære markedsføring nogle støtte stillinger på slutningen og kanten af dækket.

Instruktioner

•Locate alle støtte point for dæk tag, området på de eksisterende tag, hvor det vil binde i og udenfor understøtter til slutningen af dæk taget. Installere stillinger til udgangen understøtter, hvis der er ingen i sted. Slips tag stillinger til udgangen støtte stillinger på dækket med lag bolte hvis dækket er støttet af tyk indlæg. Grave nye huller med en post hul gravemaskine uden for enden af bordet for nye indlæg om nødvendigt. Gøre de er plumb lodret. Tilføje inde indlæg hvis dækket er mere end 10 fod lang.

•Tag helvedesild eller andre eksisterende tagmateriale med et brækjern eller metal skraber fra området hvor to vil deltage. Lad enhver træ pyntede på plads. Fastgør en kridtstreg på det eksisterende tag på det forbindende punkt mellem hver side af dækket tag. Gøre linje lidt over højden af de eksterne stillinger; giver mulighed for en hældning på 1/8-tommer per fod.

•Installer en 2 x 6 tommer finans bestyrelse at støtte bjælker og spær. Fastgør i Finans med øverst niveau med kridtstreg. Fastgør det med lag bolte--store skruer drevet med en skruenøgle. Drive et lag bolt i hvert stud eller spær langs eksisterende tag. Sætte en lignende bestyrelse på tværs af slutningen stillinger at gøre en ekstern forbindelse for spær.

•Measure længde fra eksisterende tag til den ydre støtte og installere spær mellem de to bestyrelser. Bruge metal spær bøjler - beslag, der er skruet ind i hovedbøger at holde spær-- derefter fastgøre dem til parentes gennem huller i siderne. Space spær 24 inches fra hinanden, startende fra den udvendige kant af dæk taget.

•Dæk tag med bølgede metal eller vinyl, fastgjort til spærene med skruer og plastik skive caps. Installere paneler, begynder fra bunden og overlappende top paneler på mindst 6 inches. Overlap paneler ifølge producentens anbefalinger, normalt om ét corrugation ridge og valley. Bruge stående søm metal paneler som en mulighed; disse har færre højderygge, er mere attraktive og sømme der interlock snarere end at overlappe hinanden. Installere bøjet metal flashing hvor tagene Tilslut; blinkende strimler dias under det nye tag og op på siden af det gamle tag.

•Installer 5/8-tommer krydsfiner på taget, skruet til spær med en skrue pistol og 1-1/2 tommer skruer til en solid placering. Skære paneler passer til tag med en rundsav. Installere blinke på fugen mellem tag og materiale. Cement single-ply polyvinylchlorid (PVC) eller thermo plast olefin (TPO) på krydsfiner. Begge materialer kommer i lange brede ruller og er installeret med en lim; Brug den af fabrikanten anbefalede. Overlap membran på kanterne af taget.

•Finish dæk taget med trim boards på alle kanter over de overlappende kanter af tag membran. Re-installere helvedesild på det gamle tag.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com