Hvordan man blander gips i Paris & kalk til vægge

December 30

Gips har været en del af civilisation i århundreder. I dag bruges gips i paris for en bred vifte af roller, fra bygning til kunst. Det er især nyttige som en belægning på væggene, hvor det udjævner byggeri og giver et godt fundament for maling eller tapet. Kalk pulver er ofte tilsat blandingen til at gøre gips i paris, hårdere og mere langtidsholdbare.

Instruktioner

•Mix kalk i vand først. Måle mængden af vand du har brug for, og hæld det i en spand. Tilføje den passende mængde kalk pulver, per instruks på etiketten. Når du blander et stof som kalk, altid følge anvisningerne fra producenten med hensyn til sikkerhed og mængde. Kalk pulver vil opløses i vand, efterlader dig med en hvid, uigennemsigtig "Kalkmælk."

•Pour din gips i paris pulver i Kalkmælk. Læs producentens anvisninger med hensyn til sikkerhed og målinger før tid, så du ved hvor meget gips pulver til at tilføje. Drys gips i paris pulver i som du røre kalk mælk, snarere end blot dumping det i. Dette vil hjælpe dig med at undgå klumper af kun delvist blandede gips i paris i blandingen, som kan forårsage problemer, når du sprede blandingen på dine vægge.

•Brug din gips i paris så snart det er tilstrækkeligt blandet. Blandingen vil begynde at indstille så snart bevægelse starter, men det ikke vil hærde straks. Når blandingen vokser for hårdt, men vil det være ubrugelig. Blanding af gips i paris i vandet vil resultere i en blanding, der er solid og klistret nok straks klar til let spredes på væggene.

Tips & advarsler

  • Tilføje eddike eller skumfidus flydende gips i paris og lime blanding vil forsinke indstilling processen, så du får mere tid til at arbejde med det, før det hærder. Ingen tilføjelsen vil påvirke den endelige indstilling af gips blanding.
  • Gips i paris og kalk kan tørre ud, brænde og beskadige nøgne hud, især fordi de genererer varme, mens de. Håndtere sådanne varer med forsigtighed, og altid bære handsker og beskyttelsesbriller.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com