Hvordan man bore et kabel hul i møbler

April 1

Hvordan man bore et kabel hul i møbler

Medmindre du køber møbler designet specielt til brug med fjernsyn, stereoanlæg, video spilkonsoller og DVD eller Blu-Ray-afspillere, være der sandsynligvis ikke huller i ryggen på kabler. Dette gælder især, hvis du bruger antikke buffeter eller klædeskabe som underholdning centre. Hvis du ikke har noget imod lidt skade integriteten af stykket, kan du bore et lille hul i ryggen, hvor ingen vil se det, til at forbinde dine enheder til hinanden.

Instruktioner

•Sæt den elektroniske enhed i dens tiltænkte placering til at bestemme, hvor du kan bore hullet. Gør et mærke, der handler om parallel med kabel stikkontakt på bagsiden af enheden. Bemærk, at dette ikke behøver at være helt nøjagtig--jer netop savn en ballpark måling, så du ikke bore gennem en hylde.

•Tag alt udstyr, der kan forstyrre den boring proces. Hvis der er et TV på toppen af stykket af møbler, tage det ud og sæt den til side. Vibrationer fra boringen kan ryste TV lige ud af standen.

•Sammenligning enden af kablet til dit borehoveder. Mens trådning af slutningen af en længde af kabel er universelle, være kabinettet ikke. Du vil sandsynligvis brug for en smule mellem 1/4 og 1/2 tomme, medmindre du har nogen elektriske stik, der skal passere gennem hullet, så du skal bruge en større, spade bit. Placere bit i Boremaskinen, og spænd den ved hånden, så bit er sikkert.

•Sæt lederen af lidt på det mærke du har gjort tidligere og starte øvelsen langsomt. Forsigtigt lægge pres til at guide boret gennem skoven--ikke trykker for hårdt. Presse bit igennem til anden siden af skoven. Holde boret kører som du trækker lidt tilbage gennem skoven.

•Aftør op støvet lavet af boret. Prøv threading kablet gennem hullet--hvis det ikke passer, bruge en lidt større bit for at udvide hullet. Bore yderligere huller, hvis det er nødvendigt for ekstra kabler.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com