Hvordan man bruger bambus Blue Ginger damper sæt

August 5

Ming Tsai åbnede sin blå ingefær Restaurant i 1998, beliggende i Wellesley, Massachusetts. Virksomheden blev hurtigt kendt for sin "Øst-vest" køkken, et produkt af indehaverens barndom tilbragt læring asiatiske madlavning i hans forældres kinesisk restaurant, kombineret med hans Cordon Bleu uddannelse. Iværksætter-chef har udvidet sit gastronomiske imperium i flere retninger: han har udvidet restauranten og udviklet en fødevare allergi opslagsbog; han også sælger blå ingefær pre-made måltider, og vært for et offentligt tv madlavning viser, "Simpelthen Ming." Hans linje af bambus køkken værktøjer omfatter den blå ingefær damper sæt, til brug for "kokke" derhjemme.

Instruktioner

•Wash stykker af damper i varmt, sæbevand vand. Efterlad ikke dem i blød, som bambus kan svulme op og forårsage bindinger til at komme fra hinanden. Skrub ud så meget af den blå farve fra sammensyninger af Blue Ginger bambus damper Set som muligt, at undgå at farven løber ind i bambus under tilberedningen. Passe på ikke for at bryde fibrene holder bambus lameller i bunden af hver gryde på plads. Fjerne alle spor af sæbe. Husk på, at nyere modeller af dette produkt ikke kan have den blå farve på bindinger og håndtag, så farven blødning problem ikke vil være et problem.

•Fyld en gryde til en tredjedel fyldt med vand. Alternativt, Fyld en wok med vand til et niveau lige under hvor damperen hviler inde. Hvis du bruger en gryde, Sørg for puljens størrelse er mindre end 10 inches i diameter, så damperen kan passe på tværs i toppen af det uden at falde. Stable damper forsamling, komplet med låg, over wok eller gryde.

•Drej på varmen og lad dampen fylde damperen i mindst 30 minutter, for at korrekt sæson det før faktiske brug.

•Forbered mad at blive dampet. Gøre stykker mundrette, sikre selv varme og lette brugen af spisepinde når kogt. Bruge vandt ton indpakning til at indeholde nogen stykker, der måske ellers falder fra hinanden. Sted mad i kurve af Blue Ginger bambus damper. Fyld en wok, så vandstanden er lige under den første kurv i stakken. Give mad stykker tilstrækkeligt luftrum mellem dem for at give mulighed for den frie strøm af damp. Stable kurvene over steam, og dække hele ensemblet med låg. Holde varmen høj nok til at tillade damp til at bygge i dampskibet.

•Kontrollér mad efter antallet af minutter foreskrevet i opskriften. Løft låget ved at indsætte en spisepind eller træske i rattan håndtag øverst, for at undgå damp forbrændinger. Fjerne fuldt kogt mad, erstatte med rå stykker at være dampet, som ønsket. Servér den kogte mad straks.

Tips & advarsler

  • Intet siger den dampende væske må være almindeligt vand: tilføje urter eller bouillon at indføre subtile smag til fødevarer, som det varmes.
  • Mad klistrer til lamellerne kan være et problem, og den porøse bambus kan absorbere lugt og smag. Foring lameller med pergament papir eller salat blade vil forhindre dette problem.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com