Hvordan man bruger bogreoler som værelse delelinjer

April 3

Hvordan man bruger bogreoler som værelse delelinjer

Bogreoler gøre en enkelt værelse adskillelsesstolpen idé, der virker i nogen del af hjemmet. Den brede vifte af bookshelf stilarter og prisklasser gør det muligt at finde en, der bedst passer til dit værelse behov. Uanset om du ønsker en kort mur eller en, der strækker sig næsten til loftet, tilbyder bogreol rumdeler også ekstra lagerplads og display plads i rummet. Andre fordelen ved at bruge en reol til rummet er at lette at fjerne det, hvis du beslutter dig rummet åbner igen. Bog hylder kan genbruges i andre områder, så du ikke har spildt nogen penge.

Instruktioner

•IDENTIFY formålet med rumdeler. Nogle rumdelere er at skabe personlige oplysninger, for at definere to forskellige funktionelle områder af rummet eller blot for et dekorativt indslag. Overveje mængden af personlige oplysninger du vil hylder råd til fordi dette vil påvirke højden du vælger.

•Vælg en placering for divider. Beslutte hvor langt på tværs af lokalet ønskede skillevæg til at strække. Måle den ønskede bookshelf rumdeler køre afstand. Dette vil hjælpe dig med at beslutte hvor mange reoler til at købe.

•Indstil hvor højt du vil på bookshelf opdeleren til at udvide. En højere boghylde vil give mere privatliv, men vil gøre rummet synes mindre og måske blokere naturligt lys. Kortere bogreoler fysisk deler et værelse, men tilbyder ikke så meget privatliv.

•Decide hvis du ønsker en bogreol, der er åbne på begge sider eller en der har en tilbage til den. Nogle moderne bogreoler har kuber eller lodrette delelinjer mellem hylderne og er åbne, så du kan se hele vejen igennem. Åbn bog hylder tillade mere lys igennem og tillade viste stykker kan ses fra begge sider. De tilbyder mindre privatlivets fred end en bog hylde med en solid back.

•Note for hver potentiel bookshelf stabilitet. Da hylden ikke vil have en væg for støtte, vil du ønsker en robust bog hylde at reducere chancerne for slingrende eller deponering. Kigge efter solid konstruktion og en bred base, især på høje bog hylder.

•Purchase bogen hylder at bedst passer til dine behov med hensyn til højde og bredde. Overveje stil i rummet, når du vælger bogreoler. Bemærk også hvordan bagsiden af bogreolen ser fordi én side af lokalet vil se det.

•Saml og arrangere bogreoler på den placering, du har valgt. For de fleste stabilitet og placere en af siderne mod en væg. Teste strømmen af rummet med bogreol dividers.

Uddelingen side bog hylde på væggen, når du er tilfreds med placeringen. En L beslag fungerer godt. Den lange side af L-beslag er skruet ind i væggen og den korte side er fastgjort til toppen af bog hylde.

Tips & advarsler

  • Du kan dekorere på bagsiden af en reol med en frakke af maling eller tapet til at dække en uinteressant opbakning.
  • Vælg de emner, du placerer på boghylderne omhyggeligt. Tungere varer er farligere, hvis bogreolen bliver stødte eller spids. Placere tunge genstande på nederste hylder.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com